Min midsommarafton och midsommardag.

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon 28-80mm Min midsommarafton var riktigt bra, började dagen med att jobba några timmar och därefter åkte jag och ett gäng ut till Fårö för att börja grilla och dricka. Vi satt mest och drack, grillade och pratade innan vi drog vidare till Sudersand. Vädret blev bara sämre och sämre under kvällen, men vi försöka göra det bästa av allt och fick en bra midsommarafton. Under hela natten och morgonen därpå regnade det konstant, men vi plockade ihop alla tält snabbt och drog hem för att torka. Hur var eran midsommarafton och eran midsommardag?
Under dagen igår åkte vi till Stenkyrka för att äta mat och efterrätt hemma hos Emma. Det var riktigt gott och mysigt, vi åkte även till Åminne ett tag och vi fick även tid att hälsa på Christoffers och Kevins faster. Kvällen slöt med att vi såg en film och därefter somnade vi som stockar.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

melissa,
sv: härligt att höra:D
melimelissa.blogg.se
thaipinnen,
sv; åh tack sötis !:D
thaipinnen.myshowroom.se
MALIN - fick en blodpropp,
hoppas du får en fin dag, fast det regnar
mavalina.blogg.se
F R I D A - M A R I A,
Mums, jisses vad god den ser ut! :3
frida-maria.com
Ebba,
Var på Gotland bor du? 😊
ebbalovisafilippa.blogg.se
myys! älskar jordgubbar :')
josefinsdream.blogg.se
Isabellasphotographing,
Annika,
Sofia N,
Tårtan ser god ut har du gjort den själv?
ssofian.blogg.se
Sigrid Bernulf,
Mumsigt 😉 ps: Tycker jättemycket om din blogg och har själv startat en ny efter 4 år på samma! Har du lust att bara kika in och lämna en kommentar vad du tycker? Kram på dig!
thesewordsofmine.blogg.se