Min första och efterlängtade tatuering, helt förälskad!


Bilden är tagen med min iPhone 5. Gillar inte bilder från mobilen, men här är min tatuering (!!!) Väldigt många har väntat på detta inlägg och nu är det äntligen här. För fem dagar sedan tatuerade jag mig för första gången och här är resultatet. Som ni ser på bilden är det en kamera vid handleden. Inte speciellt skönt att tatuera sig men det är värt smärtan, är helt förälskad i tatueringen. Är ganska trött idag eftersom jag tvingde mig själv att gå upp ur sängen efter två timmar med sömn. Anledningen varför jag gick upp så tidigt var för att jag tog båten till Stockholm, vilket betyder att jag är tillbaka hos killen nu. Kommer verkligen somna gott inatt om jag lyckas hålla mig vaken ett tag till. Bättre bilder på tatueringen kommer dyka upp i bloggen för er som är sugna på fler/bättre bilder.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Linneaellinore - FOTO,
Åh så snyggt! 😃
linneaellinore.blogg.se
Ellen,
Tack för alla svar kring tatueringen, är ännu mer taggad på att göra en själv nu. Åhhh. Ska bara våga och så hitta ett vettigt motiv då, haha.. 😊
ellengrantz.blogg.se/
Jessy,
Vad bra att du blir taggad. När du väl har bokat tiden kommer du kanske vara närvös, men det känns som man inte kan backa ur så det är bara att samla mod då. Visst kan du backa ur, men man vill inte det! 😊 Hoppas du hittar något bra och gör en!
beattriicee.blogg.se
Ååå, tack så mycket!! 😊
beattriicee.blogg.se
Tusen tack, det värmer! 😊
beattriicee.blogg.se
Taaack så mycket!!
beattriicee.blogg.se
Ååå, tusen tack!
beattriicee.blogg.se
Åå, tack!! 😊
beattriicee.blogg.se
Åååå, tusen tack!!! 😊
beattriicee.blogg.se