many plans for 2013

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4 | Två bilder från våran roadtrip.
Skolan rullar på som vanligt, har vart i skolan båda dagarna men det har vart två korta och sköna dagar. Efter skolan har det vart mycket tid med körkortet, plugg & umgås med min vän Farhia. Dom kommande dagarna kommer jag umgås mycket med Humlan som snart åker iväg till Sydafrika för att ha praktik. Vill också åka utomlands men det blir kanske en resa i April med Ellen, hoppas verkligen! writes again soon, love ♥

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

annaalden| fotografi, vardag,
något du tipsar mig om då?! Jag är så rädd att slänga ut så mycket pengar och sedan inte bli nöjd med kameran. Jag menar de är ju ganska mycket pengar. Vad har du för objektiv och så till den?! 😊 Fotar du i raw? kram och tack för dina svar på mina lite korkade frågor... hihih
annaaldens.blogg.se
Nathalie Nyrén,
elinn,
härligt du! 😊 min dag har också vart bra 😊
www.nattstad.se/ElinnJL
LINNEA,
Angelica,
Tack.. Jag gjorde tabben att åka iväg till frissan igår trots att jag var sjuk. Och idag mår jag MYCKET sämre. Så det blir att ligga hemma resten av veckan.
mylifeismyeverything.blogg.se/
Allt bra annars idag? 😊
autophoto.blogg.se
Pauline Fredriksson,
Gud vilka fina bilder du tar! Skulle bli skit glad om du kollade in min blogg 😃
healthyandsexy.blogg.se
madde!,
sv: inga problem, allt bra?:)
maaddess.blogg.se
Elin,
Gå gärna in på min blogg och tävla om ett presentkort på värde av 300 kr. Förlåt om du inte gillar denna typ utav kommentarer!
elinkristensson.blogg.se
annaalden| fotografi, vardag,
Okej, vad roligt! Det är enorm skillnad på raw och jpeg asså, men just nu använder jag mig av jpeg då mitt camera raw i datorn inte vill sammarbeta och fungera... ;/ Men canon 1100D är ju en nybörjar kamera?! Jag vill ha något jag kan utveckas bakom liksom, fotade ju mycket förut.. och vill liksom ta tag i det igen.
annaaldens.blogg.se