MÅNDAGSUPPDATERING

A/Q

Hur mår du och vart har du varit? Det är bra med mig, det är klart jag saknar min andra halva men det är bara en vecka kvar. Egentligen har jag inget svar på den frågan, jag har umgåtts med min familj, njutit av solen på min balkong med snacks och gjort utkast på kommande inlägg men varför jag inte uppdaterat bloggen är oklart.

Funderar du mycket på situationen i världen? Ohhhjaaa! För mycket. Är väldigt mätt på all information som existerar, det räcker med att jag kollar på nyheterna som går på tv:n. Egentligen är det inte nyheterna som får mig att fundera utan det är privatpersoner. Vi kan absolut göra mer än vad vi gjort men problemet är att vi lägger mer vikt på allt dåligt och ser inte det som är bra. Det blir många åsikter i den här situationen och vi kan inte uppfylla allas krav. Sluta hata och hjälp till istället. Ta hand om varandra istället för det är viktigare!

Vad är planen för den här dagen? Har egentligen inga större planer med än att verkligen lyckas publicera det här inlägget utan hinder. Bloggen har ekat alldeles för länge och nu när @emmaengstrom har frågat mig två dagar i rad hur det är så måste jag meddela henne och alla andra att det är bra. Tack bästa Emma som frågar och kollar läget!

Gillar

Kommentarer

Mammatillthea
Mammatillthea,
Kul att du uppdaterar igen 🤩
nouw.com/mammatillthea
beattriicee
beattriicee,
Ja men absolut! 😍🥰
nouw.com/beattriicee
tinafalkestad
tinafalkestad,
Vad roligt att du är tillbaka igen! Jag har också hållit mig ifrån bloggen lite tyvärr, inte haft den tiden jag velat! <3 Jag håller med dig, man är så trött på detta nu, men man måste försöka se det positiva i dessa situationer, och inte gå runt och grunna och bli för deprimerad! De gör inte saken bättre! Hoppas du får en fantastisk valborg fina du, kram<3
nouw.com/tinafalkestad
beattriicee
beattriicee,
Men det är verkligen okej, det blir så ibland! Nej men precis, alla gör verkligen så gott man kan och speciellt vården osv. Så trött på allt negativt. Tack fina, hoppas du har en bra valborg. Jag sitter bara hemma! <3
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229