Månadens händelser i Januari

Summering

Under förra året delade jag med mig av månadens händelser och jag tänker köra samma koncept det här året också. Tänk att första månaden redan har passerat, tiden försvinner som vanligt. Försöker ofta dela med mig av händelser som jag inte berättat om i bloggen, men det kan hända att vissa händelser redan är skrivna i bloggen och att ni hört dem.

Halva tiden av den hör månaden befann jag mig i Thailand. Förutom att sola, bada, äta goda maträtter och leva livet så passade vi även på att besöka Big Buddha, åkte på utflykt runt magiska öar, besöka vårt nya favorit ställe, köra minst tre utgångar och sedan passade jag även på att tatuera mig innan vi tog flyget till Sverige.

Lyssnat sönder på Victor Leksell's låt som heter svag, alltså hans nya låt som han släppte är extremt bra. WOW!

Spontan utgång på korgen i nykter tillstånd har jag hunnit med under månaden.

Mina ködagar har verkligen tickat på under åren och nu när jag såg att jag fått flera tusen ködagar så tänkte jag passa på att göra intresseanmälan på andra lägenheter jag skulle kunna tänka mig. Under tiden jag var i Thailand fick jag ett mail där jag hade chansen att gå på lägenhetsvisning. Eftersom jag satt på flygplanet den dagen skickade jag bästa Johanna som kollade på lägenheten. Dock fick inte jag lägenheten eftersom jag inte låg först upp i kön. Men jag fortsätter söka vidare!

Den här månaden har jag öppnat upp mitt hjärta och mina känslor har bara flugit ur mig. Har vågat vara mer ärlig med att faktiskt säga att jag inte mår bra.

Eftersom jag inte kunde äta varken julskinka eller Ris á la Malta i Thailand har jag maxat mängder den här månaden!

Min vaktmästare beställde en helt ny ugn/spis till mig då värmen var dålig, luckan var trasig och den var ganska gammal. Det var på tiden att den blev utbytt. En vecka senare kom leveransen, hur underbart är inte det med snabb leverans? Känns helt underbart att jag faktiskt kan laga mat eller baka nu utan några problem.

Packat upp flyttkartonger i mängder men jag är långt ifrån färdig eftersom jag nyss har börjat med sakerna som ligger i min källare. Har två förråd med saker så det kan ta ett tag. Drar verkligen ut på allt för jag inte ens orkar flytta in. Har tröttnat på att flytta men förhoppningsvis kommer jag i ordning när jag burit upp alla kartonger.

Har även hunnit med att träffa några vänner men har mest hängt med min familj sen jag flyttade hem!

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Sååå underbart inlägg ❤️ Håller veeeerkligen med dig om svag, den är för bra för att vara sann typ!! Är redan orolig för den dagen då jag lessnar på den, hihi ❤️ Men alltså som sagt så äääääälskar jag din tatuering, helt klart den finaste jag sett, älskar hela tanken bakom den ❤️ Stor kram och ha en underbar eftermiddag ❤️
nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Tack finis! 🧡 JAAAAA, visst är den. Alltså den sätter ord på alla känslor för alla människor! Wow!! Och jag älskar dina fian ord, det värmer så mycket i mitt hjärta då den betyder så mycket! 😍😍 Kram finaste du! ❤️❤️
nouw.com/beattriicee
Gabicalafell
Gabicalafell,
Älskar den tatueringen du har! <3
nouw.com/gabicalafell
beattriicee
beattriicee,
Men tack!! 🧡🧡
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229