LUCKA NUMMER 4

Intervju

Sista luckan på den här mini serien där jag under fyra söndagar har publicerat en intervju med en person som står mig ganska nära, det är en person som inte bara står mig nära på bloggen utan vid sidan av bloggen trots att vi aldrig träffats. @happym är en magisk person som står mig väldigt nära skulle jag säga, älskar att bolla idéer med henne. Ibland kan man verkligen tro att vi är tvillingar då våra åsikter är läskigt lika. Brukar faktiskt kalla henne min tvilling, så nu ska ni får lära känna henne mer!

Malin, kan du berätta lite kort om dig själv innan vi kör igång med intervjun?

Åh självklart, så kul att få vara med! Jag heter Malin Svensson, är 22år och bor i Sundsvall tillsammans med min pojkvän. Jag studerar just nu webbutveckling och är inne på mitt andra år utav två. Jag bloggar också och lägger mycket tid på att fota där min hund Polly främst ställer upp som modell, men ibland lyckas jag också övertyga någon familjemedlem om att ställa upp, haha. Annars så går mycket av min tid att umgås med familj, vänner och släkt.

Vad betyder julen för dig?

Julen betyder väldigt mycket för mig faktiskt. Jag älskar allt som har med det att göra och har gjort det så länge jag kan minnas.

Vad är det bästa och sämsta med julen?

Det bästa är helt klart allt mys! Allt ifrån pyssel och bakning till att umgås med alla som är lediga. Sen klagar jag verkligen inte på att få sitta inne och kolla på någon julfilm medans det snöar ute. Det sämsta med julen skulle jag säga all stress som det ger, med julklappar, städning och allt som ska fixas. Samt att veta hur många som far illa på jul och sitter ensamma.

Brukar du se julkalendern som går på tv?

Japp! När jag var mindre var det en vardagsrutin, nu kollar jag bara lite då och då, men det är ju så himla mysigt!

Har du en julkalender i år?

Åhh ja det har jag faktiskt. Min pojkvän köpte en underbar ifrån Glossybox till mig, hihi.

Favoritdoft när det kommer till julen?

Jag tänkte säga julgransdoft tills jag kom på att vi i år har plastgran, haha. Men annars är det nog lussebullar, pepparkakor och glögg.

Vad ska du göra under julhelgen, något planerat?

Bara umgås med delar av familjen. Min lillebror är iväg och gör lumpen och det är därför första året som vi inte är med varandra på jul, vilket känns jobbigt. Men då kanske vi uppskattar det extra mycket de kommande jularna. Vi firar även alltid med mormor och morfar vilket är en av de bästa sakerna med julen för mig, men tyvärr går det ju inte i år. Men samma där, vi får ta tillvara på det extra mycket nästa år!

Bästa julfilmen som du tittar på varje år?

Alltså jag skulle nog säga exakt alla som har ett lyckligt slut, haha. Men en mysig film som kom ut i år som jag kollat på är "Holidate", den kan jag rekommendera.

Vad har du för tips som du vill dela med dig av?

5-minuters-kola!! Det finns flera olika såna recept om man googlar på ordet. Så sjukt snabbt att göra (om man är otålig som mig) men så himla gott!

Gör du något speciellt på advent?

Det är första året som jag bor tillsammans med pojkvännen under jul faktiskt men det vi gjorde varje advent hittills är att tända ljus, sätta oss framför någon film och kvällsfika! Så mysigt!

Vad önskar du dig i julklapp?

Förutom att Corona försvinner så önskar jag mig ett kuddvar i siden, har hört att det ska vara superbra för håret!! Är även i starkt behov av en ny necessär då min gamla har gett upp.

Tre saker som måste finnas på julbordet?

Köttbullar/vegobullar, ägghalvor och ostar.

När handlar du julklappar?

Jag är den som har idéer redan från sommaren men som tar tag i det i december. I familjen är jag känd som den som inte kan hålla mig att ge presenter, så köper jag dem för tidigt så slutar det oftast med att jag inte har några idéer till jul eftersom jag gett deras presenter innan, haha.

Vad har du helst på dig på julafton?

Röd blus och svarta byxor eller någon fin jumpsuit.

Brukar du julpyssla och när sätter du upp julpynt?

Ja, speciellt när jag var mindre! Vi brukar sätta upp julpynt runt 1a advent och julgranen brukar vi faktiskt inte ta fram förens dagen innan jul av någon konstig anledning. Men under min uppväxt har det varit en tradition att man storstädar då och sätter upp granen framför uppesittarkvällen. Nu när jag bor tillsammans med pojkvännen så satte vi faktiskt upp granen redan 1a advent.

5 snabba:

Plastgran eller äkta

Lussebullar eller pepparkakor

Få eller ge julklappar

Glögg eller julmust

Pynta eller slå in paket

Julmusik eller julbakning

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,

Älskar att läsa dessa ”intervjuer” och Malin är ju så härlig! ❤️

nouw.com/carroat
Mammatillthea
Mammatillthea,

Åh bästa Malin 🤩

nouw.com/mammatillthea
agnesmathilda
agnesmathilda,

Fina Malin och fina Beatrice! ❤️❤️

nouw.com/agnesmathilda
by_anniess
by_anniess,

Så kul att läsa! Fina Malin<3

nouw.com/by_anniess
tinafalkestad
tinafalkestad,

Så himla kul att läsa om fina Malin ❤️ Som jag sagt innan, älskar dessa inlägg du gjort! ❤️ Ha en fortsatt fin söndag nu fina du!❤️

nouw.com/tinafalkestad
emelieanderssoon
emelieanderssoon,

Fina Malin ❤️Vad roligt att få läsa om henne och så fint gjort av dig 🥰❤️

nouw.com/emelieanderssoon
Desireekujala
Desireekujala,

Fina Malin, så kul att hon var med! 😊 <3

nouw.com/desireekujala
happyM
happyM,

Sååå himla kul att ha fått varit med i det här, så ärad ❤️❤️ Och alla gulliga kommentarer också, bästa starten på morgonen ❤️❤️ Stor kram

nouw.com/happym
artibus
artibus,

Åh så fint alltså! Du borde göra fler liknande inlägg hela tiden ❤️

nouw.com/artibus
amaliev
amaliev,

Så herlig innlegg! Jeg har litt lyst at du skal ha et slikt innlegg en gang i mnd eller noe, fordi de er så herlig å få lese! Håper du kan vurdere det! 😍🥰

nouw.com/amaliev