LAXPASTA

Recept

Kan vi inte alla vara överstens om att laxpasta är magiskt? Speciellt när det är enkelt och det inte tar flera timmar. Börjar nästan bli en standard att jag äter laxpasta när jag är med min syster, förut var det fiskpanetter med remouladsås eller sushi. Nu har vi bytt rätt men vi håller oss fortfarande till fisk. Många frågade om laxpastan sist jag pratade om den så tänkte dela med mig av receptet. Supergott och perfekt för alla trots kunskapen i köket, rekommenderar verkligen denna maträtt!

INGREDIENSER. FYRA PORTIONER. 30 MINUTER.

250 g broccoli (välj mängd själv) 4 portioner pasta, tagliatelle.

4 dl matlagningsgrädde. 4 stycken laxfiléer

1 fiskbuljongtärning. 20 g färsk eller fryst dil

Salt och peppar

GÖR SÅ HÄR

Tina fisken (om fryst används) Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Koka även broccolin samtidigt enligt anvisning på förpackning. Koka upp grädden i en vid kastrull/stekpanna med smulad fiskbuljongtärning. Skär laxen i ca 3 cm stora bitar och låt dem koka i grädden ca 8 minuter. Smaka av med salt och peppar. Behövs det mer fiskbuljongtveka inte. Hacka dillen (om färsk dill används) och vänd ner i såsen. Servera laxsåsen med pastan och broccolin.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh så gott, älskar laxpasta själv. Får testa göra det snart, blev så sugen. Så bra tips! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
beattriicee
beattriicee,
Heléna,
Tusen tack för receptet - har helt snöat in på lax så ännu ett smaskigt recept att alternera med är mer än välkommet! Hoppas allt är bra med dig! Stor kram fina du 💖
antiinflammatorisk.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Så kul att kunna ge inspo, idéer och tips till andra!! KRAM 💖
nouw.com/beattriicee