Läsarfrågor - Tre viktiga frågor om min blogg

Under slutet av 2014 och början av 2015 har det ramlat in lite frågor angående min blogg/inlägg. Tre viktiga frågor som jag tänkte besvara här istället för att behöva svara på frågorna flera gånger till olika personer. Varsågod här kommer svaren!
När kommer din nya blogdesign som du lovat oss? Snälla håll ut, det har gått tre dagar av der nya året och jag lovade aldrig att den skulle komma direkt när 2015 hade börjat. Bloggdesignen kommer att vara uppladdad inom en vecka om inget annat skulle hända på vägen vilket jag inte hoppas! Varför har du inte gjort en sammanfattning om ditt år 2014? Tyvärr så kommer det inte komma ett inlägg om det. Valde att skippa det i år med tanke på att mina bilder ligger på en hårdisk som är på kära Gotland och min dator är super seg/full med bilder. Så det har helt enkelt inte vart så lockande för mig eftersom datorn är segare än en snigel. Håller tummarna på att jag kan göra en sammanfattning för 2015 istället. Varför har du slutat svarat på alla kommentarer/frågor?
Detta stämmer inte, vet inte vart ni kan fått det ifrån. Frågor som ställs här på bloggen kommer jag svara på direkt i kommentarsfältet. (inte i eran blogg, då inte många uppskattar det) Kommer undvika kommentarer som detta "hur har din dag varit? hur mår du idag? hur har din helg varit?" Oftast skriver jag i bloggen vad jag gjort under dagen eller hur jag mår. Besöker eran blogg för att läsa inläggen och kommentera något fint istället för att för att skicka svarskommentarer till er som kan vara ganska tråkiga som typ "Tack så mycket!" Detta är nytt för mig och jag har valt att göra detta pga att flera bloggar inte uppskattar tråkiga svarskommentarer. Diskussioner är okej om det är något viktigt jag frågat efter. När jag läser detta inlägg så får jag en känsla att jag låter sur. Men det är jag verkligen inte, vill bara att ni ska förstå detta på ett bra sätt även fast jag är dålig på att förklara. Vill slipper ha svarskommentarer i min blogg som kanske inte är nödvändiga.
Håller tummarna på att ni inte misstolkar detta inlägg, självklart vill jag kommentera era blogga (som jag redan gör) och få kommentarer. Men reklam, frågestunder, titta in min blogg och svarskommentarer är inte lika intressant för mig längre. Gillar inte att göra inlägg utan bild, men detta är viktig information till alla som undrar.

Gillar

Kommentarer

JoJo
JoJo,
jag tycker inte alls att du låter sur. du är rak och ärlig och ger bra svar på frågorna tycker jag! 😊 -tummen upp- sv; ja visst är det gott? 😊 älskar donuts! <3rockdoll.devote.se
Anna - photography, life, style
Så bra skrivet inlägg 😊aannab.webblogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229