Julkalender 2014 - lucka nummer tjugofyra

Sista luckan är nu öppnad där vi hittar en fantastiskt fotobok där du kan välja vilka bilder som ska finnas i boken. Vill tacka alla som sponsrat mig och även alla som varit med i min julkalender, önskar alla kunde vinna i min julkalender. Fotoklok.se gömmer sig bakom årets sista lucka i min julkalender. Har beställt fler gånger på deras sida och har aldrig blivit besviken. Fotoklok har inte bara fotoböcker, utan massor av andra saker där du kan framkalla dina egna bilder. Gilla fotoklok.se på deras facebooksida och kommentera inlägget.
Tävlingen avslutas den 26 december klockan 23:59. (glöm inte e-postadress, viktigt!)
Vinnaren från lucka tjugoett blev Emilia, kontaktar dig under dagen. STORT GRATTIS!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Vera
,
Är jättegärna med och tävlar. Perfekt födelsedagspresent till min mamma. Vill göra en fin bok med bilder på oss barnen. 😊
Agata Absalyamova
,
Jag har redan gillat Facebook sidan! (Agatha Absalyamova). *Håller tummarna*
Erika,
God jul på dig också 😊
icanpikan.blogg.se
Anna L
,
Jag är med! Gillar som Anna Larsson på FB GOD JUL!
Magda,
Vad kul! Jag är med. 😊
tionolltva.blogg.se/
CASSANDRA,
najs ju 😃
cassandras.se
Jenny Olsson
,
Gillar på.fb Jenny Olsson Jag brukar beställa fotoböcker men har blivit rätt missnöjd när jag testat andra än jag brukar beställa hos! Hade varit perfekt att testa fotoklok!
Sanna,
Jag är gärna med och tävlar, och gillar givetvis på FB (Sanna Kaakinen). Vore super kul att vinna då detta verkligen är en toppen vinst. Kram Sanna
mammasvardag.se
Karin Björkman
,
Jag har gillat på fb och är med och tävlar 😃
Malin Gustafsson,
Jag är gärna med. 😊 Jag fotar massor och de hade varit kul och förvara dem i en snygg fotobok. 😊 Gillar på Facebook Fotoklok : Malin Gustafsson Hoppas på tur.
frozenvanilla.blogg.se/