Julkalender 2014 - lucka nummer tjugoett

Julkalendern 2014 bjuder på en lucka varje dag fram till den tjugofjärde december. Inte många luckor kvar som återstår i min julkalender. Vinnaren från lucka sjutton blev lyckliga Cecilia, kontaktar dig under dagen. STORT GRATTIS! VIKTIG INFORMATION! Skulle uppskatta om ni läser mina inlägg innan ni tar det förgivet att alla luckor är tävlingar. Dagens tävling är speciell, jag betalar både priset och frakten. (gjort i några andra luckor också) Sådärför krävs det lite mer för att tävla. Följ mig på instagram och min facebook sida. (berätta vilket du gjort, helst båda!)
Tävlingen avslutas den 22 december klockan 23:59. (glöm inte e-postadress, viktigt!)

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Malin Öhlund
,
Jag är gärna med! 😊 Följer dig på instagram i namnet @mmalinohlund och gillar dig på fb i namnet Malin Öhlund.
Lotta
,
Jag vill gärna vara med och tävla! Jag har varken Facebook eller Instagram men hoppas få vara med ändå. Jag fyller år i morgon 22/12 så skulle bli superglad för detta läppstift.
Milla
,
Jag har inget ovan, hoppas att jag får vara med om jag lämnar rim istället? Ger fin täckning och är bra, något jag gärna vill ha, om jag får detta av dig, all glädje du då skänker mig!
Anna L
,
Vilken bubblande härlig vinst: Gillar som Anna Larsson på Fb GOd JUL!
Anna Malin R
,
Hej! Jag är självklart med och gillar såklart dina sidor! På IG under Theotott och på FB som Anna Malin R Nu återstår det bara att hålla tummarna och det gör jag hårt, hårt, hårt! Kram och God jul!
Anna,
Har själv ett sådant, fast i annan färg. Riktigt bra!
annaterneborg.blogg.se
Ida,
Så fint läppstift!
alwaysida.blogg.se
Sanna,
Självklart med och tävlar, och gillar din FB (Sanna Kaakinen) och följer dig även via instagram (mammasvardag). Kram Sanna
mammasvardag.se
Emilia
,
Jag är med och tävlar, gillar din facebook och följer dig på instagram! 😊 Bra tävling!
amanda,
schysst av dig att du betalar! klart man vill att folk gör mer då. tyvärr använder jag inte sånt :/
liindstrand.blogg.se