Julkalender 2014 - lucka nummer tjugo

Julkalendern 2014 bjuder på en lucka varje dag fram till den tjugofjärde december. Inte många luckor kvar som återstår i min julkalender. Vinnaren från lucka sexton blev lyckliga Sandra, Kontakra dig under dagen. STORT GRATTIS! Kakadesign.se har ett bra sortiment på saker som jag älskar. Många vet att jag fikar gärna tusen gånger på ett dygn. Hur underbart är det inte att det finns handgjorda smycken med inspiration av fika-kulturen. Måste själv beställa lite smycken där. Följ/gilla Kaka design på facebook & instagram. Följ mig på instagram för lite extra poäng, upp till dig. (@beattriicee)
Kommentera när du följer och gillar dom. Berätta gärna varför du ska vinna.
Tävlingen avslutas den 21 december klockan 23:59. (glöm inte e-postadress, viktigt!)

Gillar

Kommentarer

Eva Gustafsson
Eva Gustafsson,
Gillar och följer på fbhttps://www.facebook.com/eva.gustafsson.7921 och gillar på instagram evagustafsson_83 Detta var nig det roligaste armband jag har sett, vore kul att få äga detta och få pryda handleden med något som inte så många andra har Mvh Eva
Mari
Mari,
Jag har själv påbörjat smycken med bakverk men aldrig slutfört dem. Ett armband med macarons hade varit perfekt att vinna. Jag följer och gillar redan Kaka design på Instagram och Facebook.
marzipanart.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229