Julkalender 2014 - lucka nummer sexJulkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender.

Här kommer min andra lucka som handlar om "tips från coachen" Utan att ljuga kan jag säga att det här är en av dom bästa sakerna jag äger. Perfekt för mig som inte kan ladda min mobil hela tiden. Designen, färgen och hållbarheten är riktigt bra. Och vet du vad det bästa är? Att den kostar inte mer än hundra kronor, perfekt julklapp till dig själv eller någon annan.Köp den fantastiska produkten från roligaprylar.se bara 99 kronor.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Jossie,
Älskar roligaprylar.se!!
nattstad.se/jossie
Celine,
Åh jag hade faktiskt behövt en sån!
celinelf.se
Amanda Jona [SPONTAN],
Men nej vilken smart! 😊
spontan.blogg.se
Vilken fin blogg du har!:D
aannab.webblogg.se
Johanna Utterberg,
sv: Tack så mycket, det har jag haft! 😊
johannautterberg.blogg.se
Tina Olofzon,
Sv: Ja visst är låten fin! Åh det är så smidigt med en sån bärbar laddare! Försökt få tag på en sån men har inte hittat någon! Vill verkligen ha en sån! Får köpa den! Fin var den med 😊 Ha en fortsatt fin lördagskväll:)
lifelivelaughlove.blogg.se
Emma,
vilken fin blogg du har:D
emmafernhagen.blogg.se
Helen
,
Skulle verkligen bli en bra julklapp till dottern!
Jennie
,
Tack! Sånt som alltid behövs!
Anette
,
Den här skulle jag gärna vilja vinna till min systerson som nu är i tonåren, han använder såklart sin mobil mycket och d vore skönt att vet att han har lite extra ström med sig när han är ute med kompisarna 😊