Julkalender 2014 - lucka nummer fyra

Julkalendern är tillbaka här i bloggen efter ett år uppehåll. Varje dag fram till den tjugofjärde december kommer jag bjuda på tips från coachen och massor med fina priser man kan vinna. Tipsa gärna andra bloggare/vänner om ni gillar min julkalender. Älskar glasburken med sugrör och är själv sugen på att inskaffa mig en eller två. Turen är på din sida då du har chansen att vinna dessa två. Man måste inte ha en bloggadress för att vara med och tävla, så länge du lämnar din mail adress så är jag nöjd. Berätta kort vad som kommer finnas i burken om du vinner.
Tävlingen avslutas den 9 december klockan 00:00. (glöm inte mail adress)

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

linnea,
åååh vill ha. Efter jul och nyår ska jag börja bli hälsosammare, ja jag vet, standard löftet efter nyår. Men vi äter med ögonen, right? Så klart man vill ha smoothies, vatten med bär och liknande, i en sån här då istället 😲
linneajosefin.forme.se
Joannah
,
Jag är med och tävlar. Har hört så mycket bra om just den där glasburken. Om jag vann denna omtyckta burk skulle jag dricka smoothie speciellt min favorit smoothie & hallon eller drick iskaffe, skulle bli så glad om jag vann!:)