Julkalender - lucka två

Tävla och vinn en hemlig t-shirt från Ekologiskatshirts.se - En online shop där man får tag på helt miljövänliga t-shirts med eller utan tryck. Förutom bra kvalité så är det alltid fraktfritt. Och nu har du chansen att vinna en t-shirt helt gratis.
1. Kommentera om du vill ha i dam eller herr modell och vilken storlek.
2. Klicka här för att gilla det här inlägget på bloglovin.

Tävlingen avslutas den 4 December klockan 23:00. Varje dag under december månad kommer det en ny tävling med nya priser att vinna. Varje dag fram till den 24 december. Missa inte lucka ett, där du kan vinna en fyll i bok. Dela gärna med dig av min julkalender till dina läsare.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

madde!,
sv: okej, jag också. fast jag gillar den ändå inte så mycket^^ hahha
maaddess.blogg.se
Emmy,
Sv; Åh tack så mkt! 😊
nattstad.se/emmyellesjo
Sanna,
Jag är gärna med och tävlar, och önskar vinna en dam t-shirt i storlek XL om det finns annars L. Gillar inlägget på bloglovin som nr 11. Kram Sanna
mammasvardag.se
amanda,
sv: tack! ha en fin fortsatt kväll 😃
liindstrand.blogg.se
Amalia,
Nu kan du tävla om en egendesignad bok till ett värde av 200kr på min blogg! http://sveablogg.se/amalias/2012/12/02/1a-advetntstavling/ Kika in!
amalias.se
Amalia,
Nu kan du tävla om en egendesignad bok till ett värde av 200kr på min blogg! http://sveablogg.se/amalias/2012/12/02/1a-advetntstavling/ Kika in!
amalias.se
Caroline
,
Är med 😊Dam stl: xl
liselotte,
1. Vill vinna en damtröja 2. Gillade som nr 13
liselottess.blogspot.com
Mathilda,
Liborius,
jag har gillat och skulle vilja ha en dam S. Har redan spanat in vilken jag vill ha: http://www.ekologiskatshirts.se/index.php?main_page=product_info&cPath=104&products_id=613&zenid=a1c5838b317b4d2e657e621c70f36952 hihi^^
liborius.blogg.se