Julkalender - lucka tjugofyra

Tävla och vinn en plansch med dina bilder från Donnergymnasiet - Om du vinner, väljer ut några bilder som du vill ha som en plansch och när jag kommer tillbaka till skolan fixar jag den och skickar den till dig. HÅLL MUSEN ÖVER LUCKAN FÖR ATT ÖPPNA! 1. Kommentera detta inlägg. 2. Om du inte äger en blogg skriv din majladress. 3. Berätta gärna om tävlingen i eran blogg/facebook. Tävlingen avslutas den 28 December klockan 23:00. Nu när julkalendern är slut kommer mina vanliga inlägg tillbaka. Det har inte gått att blogga samtidigt som julkalendern, men nu är jag tillbaka. Jag börjar med att önska er en bra julafton. GOD JUL MINA FAVORITER! Vinnaren från lucka nitton blev Zabina, vinnaren från lucka tjugoett blev Ellen & vinnaren från lucka tjugotvå blev Julia.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

moa,
Jag är gärna med, vilken rolig tävling! Håller tummarna!
moathemoses.blogg.se
Annika - drömmen om 11 barn,
Jag är med o tävlar Kram Annika familjenpettersson@hotmail.se
nilssonpettersson.blogg.se
elin,
Jag är jättegärna med igen!! 😊 Håller tummarna för sista gången 😋
ceags.blogg.se/
Maria W
,
1) Jag har alltid älskat kollage av bilder! Man får liksom blanda sina favoriter och minnas det allra bästa! Vore så kul att få blanda kort från lite olika årstider och tillfällen på de som står mig allra närmast! 2) maria.westerberg@skola.vasteras.se 3) Har tipsat på min FB!
erika,
rebecca (FOTO),
åhh denna skulle vara perfeeeeekt 😃 JAG ÄR MED! 😊
rrrebeccah.blogg.se
Lina,
JENNY ALEXANDERSSON,
Jag är med. Tipsat om tävlingen här: http://www.nattstad.se/jennytavlar?id=5861791
www.nattstad.se/alexandersson
Celine Naminah,
Jag är med och tävlar. =)
phantazia.blogg.se
Cajsa,
hejsan gumman! jag fick så mycket att göra fram mot slutet på julen så jag hann itne vara med i fler tävlingar. :'( SUUUER! Undrar en sak dock för jag tror att du kan svara på det. jag vill ha fade på mina bilder i bloggen fast i menyn inte i inläggen. Vad är det för kod för att göra det? 😊 PUSSAR! xx Cajsa
cjssong.se