JAG VILL - LISTAN

Dagar & vardagen

Tack för utmaningen fina @carroat

Jag vill bli bättre på: Att prata känslor som inte är positiva. Tror mycket handlar om att jag är rädd att folk ska drömma mig och man ska alltid vara så himla positiv vilket då blir svårare att prata känslor som inte är så positiva samt att jag har svårare att förklara dem känslorna än andra. Insett att det är okej att inte ha alla känslor på topp men att prata om det känns inte okej.

Jag vill sluta med: Övertänka. Det hade vart så skönt om jag bara kunde sluta övertänka allt. Tänker alltid 15 olika steg före och ibland också tänker så långt att det inte ens skulle vara möjligt att komma dit.

Jag vill ha: Lockigt hår. Vill verkligen ha lockar hela tiden för det är så fint!

Jag vill vara: Sambo, vill så. gärna flytta tillsammans med Jonathan.

Jag vill någon gång: Köpa hus, resa med min familj, skaffa barn, förlova mig och gifta mig.

Jag vill att folk generellt ska bli bättre på: Följa restriktioner, det finns människor som inte klarar av att bara hemma två dagar i rad för andras säkerhet. Kanske låter hård men jag tål inte personer som ska vara så egoistiska att man inte kan FÖRSÖKA. Tänk på andra och inte bara sig själv, jag vill gärna gå i butiker men jag undviker för det är inte nödvändigt.

Jag vill att folk ska sluta: Använda ord som man inte kan leva upp till.

Jag vill äta (just nu): Stir-Fried Morgning Glory with garlic. (Den gröna rätten på bilden, thailändskt mat)

Jag vill jobba med: Något kreativt. Helst skulle jag vilja fortsätta som fotograf men med flera jobb än i dagsläget, skulle även vilja ha en studio med andra kreatörer där man inspirerar och hjälper varandra trots att man har sina egna kunder.

Jag vill lära mig: Måla i Illustration, först måste jag lära mig måla.

Jag vill träffa: Mina vänner och min släkt.

Jag vill resa till: Norge men även Bora Bora skulle vara magiskt!

Jag vill göra: Satt länge innan jag kom på något men det första som kom upp i mitt huvud var att göra bröstförminskning. Förstår om några reagerar starkt nu men jag orkar inte att ha stora bröst, alltid svårt att hitta rätt storlekar, min rygg skadas bara och jag trivs inte med dem. Så får jag chansen att göra mindre bröst kommer jag inte tveka trots att det kanske är en jobbig process.

Jag vill hylla mig själv för att: Hur grym jag är på att faktiskt göra välskrivna och inspirerande inlägg vilket jag älskar. Att dela med mig av inspiration, idéer och kärlek är något jag verkligen älskar. Är inte ensam om att hylla mig själv för det här utan ni hjälper mig vilket jag är evigt tacksam för. Älskar att ni blir inspirerande och ser mina välskrivna inlägg.

3 personer jag vill ska göra listan: @fiaberggren, @emmeliesehlin och @juliafalten


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

My,

Så rolig lista!! ÄLSKAR sista punkten!! Du är sååå GRYM!

mynordqvist.se
by_anniess
by_anniess,

Så kul att läsa om dig! 😊 Tycker absolut du ska börja måla<3 det ger så mycket 😊 *ler* KRAM!

nouw.com/by_anniess
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Härlig lista!😊 Måla är så inspirerande. 😊

nouw.com/frozenvanilla
linneassofie
linneassofie,

Underbart bra version på denna lista! Så kul att läsa 😃 Känner så igen mig i övertänkandet och att ta det längre än man ens borde kunna haha... Kram vännen!<3

nouw.com/linneassofie
carroat
carroat,

Tack för din respons! Hoppas du haft en fin måndag! ❤️

nouw.com/carroat
JossusTravelPics
JossusTravelPics,

Inte borde folk bli provocerade av att du vill förminska brösten. Det är din kropp och du ska göra det du trivs med och mår bra av. Kram.

nouw.com/jossustravelpics
Hannativeskog
Hannativeskog,

jag vill också sluta övertänka! Jag är hatar att jag gör de 😂

nouw.com/hannativeskog
lifeofkile
lifeofkile,

Åh gud ja, folk måste bli bättre på att vara osjälviska gällande viruset!! I helgen såg jag så många lägga upp att de var på hemmafester - hur sjukt?!? 😟

nouw.com/lifeofkile
linndossing
linndossing,
Kul att få läsa dina svar också på listan!! Förstår att du vill bli sambo <3 Kram
nouw.com/linndossing
agnesmathilda
agnesmathilda,

Jag älskar den här listan ❤️ Så himla fin tycker jag! Jag känner igen mig i så mycket också, känns som vi är väldigt lika på flera sätt. Som till exempel med övertänkandet... Förstår också att du ser fram emot att bli sambo och längtar efter det ❤️

nouw.com/agnesmathilda