jag har den bästa killen i hela världen

Foto: Fanny Jakobsson (lillasyster)
Kamera: Canon EOS 500D + 28-80 mm

Två bilder på min nya underbara onepice dress, bilderna är tagna för några timmar sedan. Jag ser riktigt trött och sliten ut just idag och jag kan medela att jag är riktigt trött och sliten. Ska snart äta mat, duscha och sen ska jag dra på mig min sköna onepice dress. Förlåt att jag inte hörde av mig som jag lovade, men ändrade planer är svårt ibland tro mig.

Ifredags var jag i skolan, vi hade matte halva dagen och andra halvan var det idrott. Var inte med på idrotten, men hade det riktigt mysigt ändå i skolan. Efter skolan blev det att träffa min vän Emma, riktigt mysigt. Därefter träffade jag även Emilia på bussen när jag skulle till min älskling och hon skulle hem. Hon är riktigt snäll och kör mig till honom, tusen tack fina Emilia.

När jag kommer hem till honom, skulle han iväg med sin pappa ett tag och jag tog det lungt. När han kommer hem kastar han ett paket på sängen. (har ju väntat på min födelsedags present från honom ett tag nu) och äntligen hade det kommit och jag fick öppna det, där i ligger min underbara rosa onepice dress. Jag är ännu, sjukt glad och kan inte sluta le när jag vet att jag äger en onepice dress. Den kommer jag bo i när jag är hemma, tusen tack till min underbara pojkvän. Hela fredags kvällen tog vi det lungt och såg en film, men jag lyckades somna som vanligt. Ingen nyhet att jag brukar somna när jag är trött!

Igår hela dagen tog vi det lungt, jag pluggade medan han spelade och sen var vi även ute en stund. Det var menningen att vi skulle åka hem till mig, men jag fick stanna kvar istället. Igår somnade vi även också tidigt runt elva och idag tog jag bussen hem och har har hjälpt familjen med all ved. Ikväll blir dte plugg och lite skype för min del!

Vad har ni gjort ihelgen då?
vad tycker ni om min underbara present av min pojkvän?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

melissa,
vacker! jag har också en sådan, fast svart!;)
riktigt sköna!!
sv: 😃
melimelissa.blogg.se/
SANNA,
Hej Söta du! 😊
Vad händer hos dig?

Kram
sannaakarin.blogg.se/
LIENE,
sv: okej:)

Förstår att det är skönt att ha ett sånt när man är utslitet.
lienes.blogg.se/
Fanny,
thaipinnen,
sv; jo det är bra, självdå?:)
thaipinnen.blogg.se/
majlis,
åh dom är så satans sköna! gulligt av han! 😊
krusbarspaj.blogg.se/
sara,
va gullig din kille verkar vara, haha! 😃
ssaralu.blogg.se/
Aldina,
Fan va snygg den va!
litas.webblog.se
My,
........,
sviin gulligt 😃
karross.blogg.se/