JAG HAR BESTÄLLT EN NY MOBIL

Igår var jag med några riktigt roliga personer, älskar att umgås med dom. Somnade tidigt sent igår och har just vaknade och tänkte fixa mig sen dra hem till min pojkvän och sova där. På torsdag börjar jag 08:00 och slutar skolan 20:00, bara för att vi ska vara och fota en hel dag på Wisby strand och vi får pengar för att vi tar kort. Fredagen blir det skola mellan 08:00- 16:30 och då blir det att fota hela dagen där också, så mina dagar blir fulla av arbete och jag hinner inte göra något mer än skolan resten av veckan. Så jag funderar på att ta en bloggpaus och sen hör jag av mig när jag hinner blogga.

Igår beställt jag även min samsung galaxy s ll, jag är så lycklig. Hoppas den kommer på fredag eller på måndag, jag är så taggad. Jag kommer behöva betala fyra hundra kronar i 18 månader sen är jag av med mobilen.

Men eftersom jag tar en lite bloggpaus, så får ni lägga till min på bloglovin, har många underbara bilder och bjuda på. Men har så mycket med skolan, så jag hinner inte sitta vid data så mycket. Men jag hör av mig så fort jag kan och tack för alla underbara ord!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Emma,
Du får ha en underbar Lördag fina du!!:) Kram.
www.emmalundin.devote.se
heejjsan 😃
läget med dig ? 😃
manalicious.blogg.se/
Amanda & Elin,
Det är bara bra med oss, imon fyller min bästa kompis också år! 😃<3
photobyea.blogg.se/
Malvina Hansson,
sv; Åh va gulligt! <3
Kan du inte visa vad du fick i present förresten? 😊
Men mig är de bara bra, förkyld bara. själv då? kraam
mallewaina.blogg.se/
S A G A,
Hihi, ja 😃
sagalinnes.blogg.se/
jessica,
hejsan hoppsan! nu är jag tillbaka efter en typ 2 månaders "bloggpaus" haha! hoppas du vill fortsätta att kika in på min blogg. har dock rensat och börjat om på helt ny kula med bloggen, så det är därför den är så tom just nu. men hoppas vi hörs mer iallafall! kram 😊
jessicasellstrom.blogg.se/
LIENE,
Den mobilen verkar bra:)
lienes.blogg.se/
Lisa Radojewska,
sv; samma här 😊
händer idag då?♥
raawhr.blogg.se/
Sandra T ??,
nice med ny mobil .9
sandramusic.blogg.se/