jag får ångest av att tänka tanken

Igår fick jag post, precis det är det bästa jag vet. Älskar att få post, sen om det kanske inte är roligt varje gång det skiter jag i. Men igår fick jag två av mina mobilskal som jag skickat efter, ett rosa som ni ser på bilden och ett rött. Jag gillar inte mobilskal så mycket just nu, men hoppas det blir bättre. Får tänka på mobilen iaf, för jag vill inte förstöra den.
Även när jag var på Öland hade jag fått post med pappa hade glömt bort att jag hade fått post. Så igår fick jag veta att jag hade visst fått mina bilder som jag skickade efter. Jag har otroligt många bilder, från många olika tillfällen som ska upp på min vägg. Men ikväll hinner jag nog inte med det, får pyssla med det en annan dag.

Jag har inte vart hemma så länge, kanske snart en timme och på den timman har jag hunnit pluggat mycket och gjort det som jag måste göra. Nu har jag bara matten kvar att plugga, får plugga ikväll om jag inte blir för trött. Min dag har vart helt okej, vart i skolan och gjort lite andra saker, berättar mer om skoldagen sen då ni även får se bilder.

Vad tycks om mina saker?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

melissa,
härligt=)
sv: okej, jag ser på tv med vänner nu:D
melimelissa.blogg.se/
sachas,
hej vill du vinna ett porträtt av dig eller någon annan, du kan även få den hem på posten ...skulle vara jätte roligt om du ville vara med 😊

läs mer på

http://saaacha.blogg.se/2011/october/tavling-till-den-2810.html

Ha en trevlig kväll
saaacha.blogg.se/