Inredningsdetaljer och möbler!

Innehåller affiliate-länkar

Om man läser hela min intervju som kom ut i samband med att jag blev veckans blogg kan man läsa tydligt att jag drömmer om en egen bostad. Helst skulle jag vilja ha ett eget hus om jag får drömma fritt. Min lägenhet som jag hyr i dagsläget ligger inte direkt där jag vill att den ska vara men det positiva är att lägenheten blir nyare och nyare hela tiden. Nämnde lite snabbt här i bloggen att både hall och vardagsrum håller på att målas oss just nu och det ger mig en kick att vilja köpa nya möbler.

För mig funkar det inte att köpa inredning om tapeterna ser ut som skit för inredningen kommer tyvärr inte kunna dölja allt. Så eftersom min dröm med hus inte ligger runt hörnet får jag piffa upp mitt nuvarande boende. Behöver mer möbler än små detaljer och här är bara 10% av allt fint jag hittade online. Wow, det finns så mycket fint just nu!

Skäms verkligen av att säga att jag inte äger en brandsläckare trots att jag blir påmind varje gång jag går en kurs via jobbet. Har sedan några månader tillbaka skaffat en brandvarnare och det tog bara 26 år. Träaporna har jag planerat att köpa flera gånger, tycker dem är så söta och perfekt att hänga på en hylla!


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
fiaberggren
fiaberggren,
Jag vill också ha hus i framtiden!! Sååå fina saker!
nouw.com/fiaberggren
carroat
carroat,
Älskar allt! 💕
nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,
Ååh!! Hade den tv-bänken innan 😍
nouw.com/linndossing
Enna,
Så mycket fint! Hoppas du haft en härlig fredag 😊
sayyeastofashion.blogg.se
Sophiehelena
Sophiehelena,
Åh, vilket fint soffbord 😍 inredning är livet ❤️
nouw.com/sophiehelena
Carrostyle
Carrostyle,
åhhh, så fint!!
nouw.com/carrostyle
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Måste först och främst ge dig cred för din nya profilbild, så galet fin den är. Superroligt inlägg när du tipsar om en massa inredningdstips. Även fast jag är nöjd med hur vårt ser ut just nu så älskar jag att få inspiration till kommande hus i framtiden. Tänk vilken dröm att få inreda ett helt hus, wow. Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
hilmak
hilmak,
Superfint, önskar jag hade en 10 ggr så stor budget till just inredning... haha. 😘 Så snygg brandsläckare! 👏🏼
nouw.com/hilmak
lisaoberg
lisaoberg,
Så fina saker!!
nouw.com/lisaoberg