Hur kaffe ska vara enligt mig! 

Mat & Dryck

Godmorgon! Ny vecka och förhoppningsvis blir den bra för oss alla. Vill säga tack till alla som lämnade en kommentar i gårdagens inlägg. Mitt mående kommer gå över men min magkänsla säger att jag får hålla ut ett par dagar till innan det vänder men det är okej. Tänkte att jag startar veckan med en lista om kaffe som jag skapat, lite annorlunda men väldigt härligt.

Hur mycket kaffe dricker du per dag? När jag jobbar så dricker jag mer kaffe än man någonsin kan tro, glömmer bort hur mycket kaffe jag dricker. Är jag hemma så kanske det bara är 3-4 koppar per dag om jag inte är ultra trött.

Vilken är din favorit sort? När det gäller märke så pendlar jag mellan tre stycken men jag vill gärna ha mellanrost. Skulle inte kunna säga att jag är expert på smaker men jag känner självklart när det är ett äckligt kaffe.

När började du dricka kaffe? Vet att jag redan hade börjat när jag startade mitt första år på gymnasiet vilket var 2010, kan varit tidigare jag började men då hade jag 3 ton socker och hälften av glaset med mjölk för det var så jag började.

Hur vill du ha ditt kaffe? Lagom varmt. Dricker oftast bryggkaffe om jag inte är ute och fikar men för att det ska gå "snabbt" att dricka kaffe måste jag ha mjölk. Klarar att dricka utan mjölk men det är inte lika gott men i kris så går det.

Varmt eller kallt kaffe? Dricker gärna varmt på hösten och vintern men annars dricker jag gärna kallt när det är varmt.

Vad händer om du inte dricker kaffe? Ja, alltså det märks ganska tydligt när jag inte fått i mig en kopp kaffe. Mitt huvud håller på att sprängas om jag inte får kaffe, så det är nästan något jag alltid måste ha för att överleva dagen.

När är första och sista koppen för dagen? Första koppen ska vara direkt när jag vaknar och jag kan dricka kaffe innan jag ska sova för jag brukar somna ändå och speciellt när jag är super trött men försöker att inte dricka efter sju på kvällen!

Du dricker helst ur? Ett glas, det är så mycket godare och större än en mugg/kopp.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer