HUR GICK DET MED MINA KORTSIKTIGA MÅL?

Summering

I början av året valde jag att dela med med mig av några kortsiktiga mål som jag hade under 2019. Nu ska vi kolla hur det gick, klarade jag av alla mål?

LÄRA MIG NÅGOT NYTT
Min plan var att lära mig något nytt, något jag hade noll kunskap om. Det kunde inte vara något som hade nära koppling med mitt yrke för det hade varit för lätt. Jag försökte sätta mig ner och lära mig 3D vilket är ett helt nytt område, tankesätt och program men jag kom inte speciellt långt på det. Klarade inte målet!

PORTFOLIO/FOTOGRAFERINGSPROJEKT
Ja men min hemsida har ju faktiskt publicerats trots att det inte blev under första halvåret. Men ja min hemsida är online nu och den har uppdaterats flera gånger med olika projekt. Ungefär 5 månader av året har jag kunnat göra mina fotograferings projekt, hade dock önskat att jag skulle hinna med flera projekt men praktiken/sommaren tog mer tid än planerat!

DRICKA MER VATTEN
Att dricka mera vatten trodde jag skulle bli en tuff utmaning då jag verkligen inte gillar att dricka vatten förutom när jag tränar eller när det är extremt varmt. Men jag har druckit riktigt bra vissa veckor och mindre andra veckor men det är. fortfarande en check på målet.

UNDVIK ONÖDIGA KÖP OCH SPARA PENGAR
Det har absolut blivit onödiga köp några gånger under åren men jag har minskat på onödiga köp detta år, så bra jobbat till mig!

LÄGGA MER TID PÅ REDIGERING
Oj, oj, oj. Detta har jag verkligen gjort. Plugga, redigera, googla, tänka, redigera, göra om, osv. Under året har vi haft en fördjupning kurs i redigering, jag har även fått redigerat massor under mina praktikperioder och lagt ner massor med till på mina egna bilder, så den här kan jag säga att jag klarat av!


Min Thailandsresa som fortfarande pågår/Hur det kan se ut på mitt bord när jag redigerar

FOKUSERA MER PÅ MITT FÖRETAG
Har fokuserat på mitt företag all tid som funnits för att göra det. Har även investerat flera saker till mitt företag.

BACK-UP PLAN FÖR FRAMTIDEN
Detta var mitt värsta men bästa mål som jag hade under året. När året startade visste jag att utbildningen skulle sluta den 13 december och jag var tvungen att ha en back-up plan för min framtid. Jag kunde inte räkna med något, skulle jag behöva säga upp min lägenhet, skulle jag stanna kvar i Stockholm, hur blir min ekonomi? Alla frågor fanns runt omkring mig hela året och det har varit tufft att tänka på detta dagligen. Nu är jag i Thailand och har en hyfsat bra plan när jag kommer men till en början, så jag klarade av målet skulle jag säga.

UPPFYLLA MINA PLANER JAG SKAPAR
Detta år har jag inte bara planerat utan även skapat det som jag planerat. Tummen upp!

BONUSMÅL
Hade så gärna viljat säga, nu efter 10 år har jag uppfyllt min dröm. Men tyvärr så kan jag inte säga det, mitt bonusmål var att åka till Norge med några vänner. Roadtrip, tälta, fotografera och njut av miljön. Nej men jag får skippa ta med detta som ett mål så kanske det kommer gå i uppfyllelse.


Mobilbild ifrån när jag fotograferade mitt examens arbete med Apoteket AB. Ni kommer få se resultatet, vet inte exakt när inlägget kommer ut.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
vad roligt att läsa om dina mål <3
nouw.com/emelieanderssoon
beattriicee
beattriicee,
Heléna,
Du har ju varit jätteduktig och fixat stora delar av dina mål! Det viktigaste är oftast inte att nå fram utan vägen dit - att känna att man har ett mål att jobba mot! Visst är det en härlig känsla att klara av det man har tänkt sig, men bara att försöka och göra sitt bästa är gott nog! Hoppas du har haft en underbar fjärde advent fina du och resan till Norge blir kanske under 2020! Kram fina du <3 <3 <3
lehdla.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Men tusen tack!! 🌟 Ja men att ha ett mål eller något att sträva mot känns viktigt. Hoppas också resan blir av till Norge!! Kram fini! ❤️❤️
nouw.com/beattriicee
Sara,
Kul att läsa och många du bockade av!! 😊
www.aamaziing.se
beattriicee
beattriicee,
Faktiskt! 😄
nouw.com/beattriicee
Johannna
Johannna,
Men vad mycket du bockade av💕
nouw.com/johannna
beattriicee
beattriicee,
Ja men faktiskt! ❤️
nouw.com/beattriicee
Netti Starby,
Vilka bra mål du hade och jag borde också sätta upp några mål. Bra jobbat av dig! 😃 Kramis
starbys.se
beattriicee
beattriicee,
Tack! Mål är alltid bra att ha 😍
nouw.com/beattriicee