Hittar inte mina julkänslor, vem har tagit dom?Min julafton blev inte som jag ville men det visste jag redan från början. Hos mig fanns det inga julkänslor men ändå så blev julen bättre än den inställningen som jag hade ställt in mig på. Förutom att fira julafton har jag haft väldigt mycket tid till mina nära och kära.

Kamera har inte riktigt vart med mig överallt och därför får det bli instagram bilder. Men det ska bli skärpning med att glömma bort kameran. Hoppas ni haft en fin jul och att ni fick något fint på julafton. Vinnarna från julkalendern kommer i veckan, har inte glömt bort julkalender.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Sandra,
Fin blogg! 😊
splinky.blogg.se
Melinda Nyrén,
Jag var först i stan med en kompis och sen åkte familjen till ticnet och bokade våran USA resa och efter det åt vi på resturange! Planer inför imorgon då?
melindanyren.blogg.se
amanda,
sv: heh tack:D
liindstrand.blogg.se
Amanda,
Sv: Ja :/ Lite trist, bara hoppas det blir bättre tills nästa år haha! Ha en bra helg, kram! 😊
Aamandasphotos.blogg.se
DESIGN AND STUFF.se,
ät en pepparkaka så kommer du nog finna känslorna i magen 😊 åå va sugen jag blev på saffransbulle nu... btw, du vet ju vad man säger: den bästa kameran är den man har med sig så mobilkameran funkar fint d med 😉
www.designandstuff.se
Frida Eriksson,
Hej! Du deltog i "Veckans blogg" och jag tänkte bara meddela att vinnaren är utsedd. Tack för att du deltog, kram
tacospanda.blogg.se/
merei,
sv: hihi ja! ^^ Ha en fin helg Beatrice! <3
adaras.se
Louise - Fotoblogg,
Mums vad gott! 😊
lollorydhxd.blogg.se
JOSEFINE ANDERSSON,
SÅ MYS DET SÅG UT! jodå, med mig är det kanoners 😃 nyss (eller igårkväll för att vara exakt) hemkommen från huvudstaden så 😃 hur är det själv fino 😃?? PUSS
josefineandersson.se