Gjorde jag rätt val eller ångrar jag mig?

Bland mina saker

För två dagar sedan valde jag att klippa av mina vanliga naglar för att skaffa nya, gjorde jag rätt val eller ångrar jag mig? Jag skulle själv inte påstå att jag har korta naglar i vanliga fall men har väldigt ojämna längder samt mjuka naglar och det betyder att det är enkelt att naglarna går av. Men varför inte lyxa till det och skämma bort sig själv?

Brukar sällan göra något med mina naglar, inte ens måla då nagellacket går av efter 1 timme och jag har inte ro till att vänta på att det ska torka. Sedan har jag kanske inte de bästa jobben för att ha långa naglar, det har hänt att jag gjort naglar tidigare men inte på en salong utan enbart hemma. Nu när jag var i Thailand gick jag till en salong som gjorde mina naglar, jag trivs så bra med jämna naglar och nagellacket har inte gått bort ännu. Wow, det är verkligen så underbart och det känns inte ovant eftersom jag hade några långa innan!

Gillar

Kommentarer

Heléna
Heléna,
Så fina naglarna blev! Jag har också sköra naglar som växer ojämt så det aldrig är samma längd på dem - alla har väl inte "rätt" anlag för starka jämna naglar. Roligt att du unnade dig att fixa till dem. Kram fina du <3 <3 <3
lehdla.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Tack! Jag kände att det behövdes, en tidig julklapp helt enkelt! ❤️❤️
nouw.com/beattriicee
Hannativeskog
Hannativeskog,
Super snygga 😍
nouw.com/hannativeskog
beattriicee
beattriicee,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229