Första december, snart andra!

Foto: Beatrice Jakobsson (jag) Kamera: Canon EOS 500D + 28-80mm

Jag försöker få en sak att funka, men det går bara segt och jag får panik för att jag inte klarar av att fixa det. Är det någon som har en macbook och kan rätt mycket om dom? Kontakta mig om ni kan mycket och vill hjälpa mig.

Imorse när jag vaknade var jag inte pigg, men jag kände mig rätt frisk. Men jag vet inte riktigt vad som hände, jag började känna mig dålig och mår ännu lite dåligt. Jag fick ta första bussen hem till min syster och ligga och vila, hon skulle baka så jag passade även på att ta lite bilder. Jag tog det lungt medan hon bakade, hon har vart duktig som hunnit med rätt mycket idag. Medan jag inte gjort något alls eller jo bara vilat, men det behöver jag. Plus att min pappa skulle hämta mig, men tror ni han glömde det?

Det gjorde han jag skriver ett sms där det står ''kom och ät bullar efter jobbet hos Angelica'' Men han hade glömt mig helt, han åkte in på gåren lämnade en vagn och sen åkte han igen. När jag kommer hem säger han, jag visste inte att du var hos Angelica. Varför skulle jag då skriva kom och ät bullar, då skulle lika gärna Angelica skriva det istället för att jag skulle skriva det.

Vad har ni gjort för mysigt den första december?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Miss Sunshine,
Louise,
vad händer i helgen då? 😊
bylouiseelinor.blogg.se/
Malin,
Tyckte det var coolt 😊
lillamalins.blogg.se/
Felicia (foto & vardag) ?,
Åh va gott! 😃
brightmoments.blogg.se/
ebba,
Sv: Tack ! Gör du ? 😊
isofoto.blogg.se/
Josefine,
sv: ja, lussebullar är supermums! 😊
pocketbook.blogg.se/
Sara,
Jylice Sjölander,
Min kompis Cajsa lider av en svår blod sjukdom som kallas Aplastisk Anemi. Hon har varit riktigt nära döden… så nu skulle jag vilja be dig om en tjänst.. Skulle du vilja sprida vidare denna länk så att många ser den? Ex, lägga ut den på din blogg, Facebook eller visa andra osv! Skulle betyda enormt mycket för både henne och mig. Vill att så många som möjligt ska läsa det jag skrivit till henne, inse hur svårt livet kan vara, men ändå veta att man klarar allt..
Skulle iallafall vara snällt om du åtminstone läste och lämnade en komentar.. Tack för mig! http://rebeccafiona.blogg.se/2011/december/utkast-dec-2-2011.html#comment
rebeccafiona.blogg.se/
Junitjej,
Bullarna ser jättegoda ut!
junitjejen.se