Flera timmar på ett dygn? Ja tack!

Bjuder på två bilder från förra veckan då jag träffade Amanda för första gången. Har läst hennes blogg så länge jag kan minnas och när hon ändå var på ön så bokade vi in en fotorunda i Visby. Otroligt bra dag kan man säga. Spana in hennes blogg här.Innan sommaren började lovade jag mig själv att inte klaga och absolut inte här i bloggen men förlåt jag måste klaga lite. Den här sommaren vet jag inte vad fritid är, jobbar konstant. Min vardag består av att jobba, hinna fotografera och äta mat. Sover knappt för att tiden inte räcker till, kaffe är min räddning alla dagar i veckan. I alla fall nu under sommaren.

Tänker inte deppa ner hela inlägget, har faktiskt valt att skippa sova för att hinna med lite roliga äventyr. Fikastunder, promenader och sett artister är vad jag hunnit med utanför jobbet. Eftersom jag hjälper till att fotografera på en nattklubb så blir det en hel del artister man ser. Labyrint, Gunther, Näääk och Nimo, Kodie och Robin Stjernberg är dom jag sett än så länge.

Alla läsare och besökare, hur är eran sommar? Håller tummarna på att ni har en fritid och inte hänger på jobbet dygnet runt.Gillar

Kommentarer

ida foto. ?
ida foto. ?,
så fina bilder! 😊prinsesc.blogg.se
Elin Stiglund
Elin Stiglund,
Fina bilder! Vad har du för kamera? 😊stiglundsfoto.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229