Fem saker jag vill göra under tvåtusensexton
Fem saker jag skulle vilja göra under detta år. Finns mycket jag skulle vilja uppleva och göra men det här är verkligen mina topp fem saker jag borde göra i år. Drömmer om det här för ofta så det är lika bra att börja uppfylla mina drömmarna. Två av dessa ser ut att gå i uppfyllese snart, men man kan inte vara helt säker. Jag kanske backar i sista sekunden och ändrar mig. Men det får inte hända!


Bilderna kommer från min Pinterest - DREAMS WORLD

Uppleva Norrsken & fotografera.
Har alltid drömt om att uppleva/fotografera Norrsken. Varje gång det händer i Sverige befinner jag mig på fel plats, är upptagen eller så är jag alldeles för mörkrädd att våga gå ut och leta efter Norrsken. Måste hitta någon som vill ge sig ut på äventyr efter Norrsken när det är som störst chans.

Bilderna kommer från min Pinterest - WORKSPACE

Söka skolor/plugg & även börja plugga.
När studentdagen var över ville jag fortsätta plugga eftersom jag älskar skolan. Har aldrig hittat något bra som jag skulle kunna tänka mig att plugga men efter många år har jag äntligen hittat något. Är ganska nära ett av mina mål, det gäller bara att söka och hålla tummarna för att jag kommer in.

Bilderna kommer från min Pinterest - HAIR

Ombre med färgen lila.
Är väldrigt nära att färga mina toppar lila, har någon som kan göra det samt färgen hemma. Men det gäller bara att våga göra det, frågan är om jag passar i det? Under hela 2015 tvekade jag men under detta året måste det bli av. Det är bara det sista steget som saknas, när tar jag det sista steget?

Bilderna kommer från min Pinterest - LIKES

Uppdatera min kamerautrustning.
Samtidigt som jag vill köpa ett nytt kamerahus vill jag lägga pengar på studiolampor och andra bra saker man skulle behöva ha till kameran. Ett nytt objektiv kanske skulle vara bra. Måste uppdatera min kamerautrustning innan 2016 är över, det är verkligen ett måste för mig.

Bilderna kommer från min Pinterest - DREAMS WORLD

Upptäcka Norge med en roadtrip.
I snart sju år har jag varit sugen på att åka till Norge. Köra en roadtrip, upptäcka alla underbara platser i Norge och njuta av naturen. Norge ligger längst upp på min lista när det gäller att resa, alla bilder ger mig mer inspiration till att åka iväg och fotografera samt upptäcka naturen.

Gillar

Kommentarer

Sarah
Sarah,
De e snyggt me lila hår 😊 Har haft lila underhår 😊
CheerSarah.devote.se
Beatrice Jakobsson - Fotografi
Åååå nej. Vad drygt att man inte ser det så ofta. Här om dagen kunde det visas i hela Sverige men tyvärr så ändrade sig allt..
beattriicee.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229