FÄRG, FÄRG OCH FÄRG

Tillbakablickar

Att dela med sig av bilder man inte publicerat tidigare av många olika anledningar var något jag inte var ensam om att gilla, det var flera av er som faktiskt gillade den idén. Om ni kanske känner igen bilderna har ni sett dem hos några av mina kunder och inte här på bloggen för det är första gången dem publiceras på min blogg!

Färg. Färg. Pastellfärger, starka färger, ljusa färger, neutrala nyanser, det finns inget jag ogillar när det kommer till färg. Dessa två bilder gjorde jag under min Mallorca resa 2019, första bilden är fotograferad för mig egen skull men blev även en av leverans bilderna till företaget Grounded Living. Andra bilden kanske man ser tydligt att den är fotograferad för Granit!

Liknande bilder har ni sett tidigare i bloggen men inte exakt den här bilden. Våren 2017 när jag skulle avsluta min ettåriga utbildning på folkhögskolan här på Gotland skulle vi göra en utställning med teamat Crossroad. När jag fotograferar blandar jag sällan in mina privata känslor eller liv i bilderna. Men nu skulle man verkligen öppna upp sig och temat gjorde det väldigt svårt för mig. Har absolut inga problem med att prata känslor men när det blir djupare delar och man ska gestalta känslorna blev en utmaning för mig.

Om ni är nyfikna på vad jag gjorde eller hur slutresultatet blev går det att läsa via den här länken.

Som ni vet står jag väldigt nära Johanna som äger företaget StyleMood, vi umgås inte bara utan vi samarbetar också. Här är en av bilderna som vi fotograferade under våren 2019, Johanna har använt bilder flera gånger medan jag har varit seg på att använda den. Våren 2018 fick jag åka med Helen till Italien där hon skulle gifta sig med Oscar, det var väldigt magiskt att vara fotograf på deras bröllop och jag är fortfarande så tacksam för att jag fick vara med på hela bröllopshelgen. Tänk att jag träffade Helen via bloggen, wow!!

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Sista bilden är magiiii!!!
nouw.com/celinelundqvists
beattriicee
beattriicee,
Det var verkligen MAGI den dagen! 😭
nouw.com/beattriicee
Yasmine
Yasmine,
Alltså bröllopsbilden är magisk!! Men jag gillar också den med glitter väldigt mycket! Kram
yasmissy.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Men tack fina!!
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229