får helt enkelt ge upp..

Foto: Beatrice Jakobsson (jag)
kamera: Canon EOS 500d + 70-300mm

Erik är bara för snygg i mina ögon ♥


en dålig start på veckan? inte vart på det bästa humöret idag även fast jag vill. Men man kan inte vara glad hela tiden, så jag kan inte göra så mycket. Idag i skolan, gjorde vi inte så mycket. Först var det några lärare som hade lucia tåg, mysigt men såg inte allt.

sen började med lite tavlor som jag ska ge bort i julklapp & sen har jag vart ute och tagit lite vatten bilder. (men det var det inte värt, kallt & tråkigt att gå själv) och det värsta var att jag ramlade det är glas halt, har riktigt ont i min fot nu. men det är tur att jag har ont i foten, för jag lyckades rädda kameran. måste bara säga att jag har värdens bästa lärare som får en att le vad han än gör.

veckans planer: idag skulle jag se lucia (min lillebror) men dom blev dåliga på hans dagis, mycket tråkigt. Imorgon sista dagen i skolan sen har jag jullov. Onsdag inget planerat, Torsdag har jag bokat studion för jag ska ta kort på några i familjen. Fredag, ska vara i skolan och fixa lite & ta kort på Anders barn. (vad jag vet nu)

haft en bra start på veckan, mina läsare?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar