Ett år med min andra halva!

Hade verkligen viljat vara hemma och umgås med killen idag eftersom vi firar 1 år tillsammans men tyvärr går det inte eftersom jag ska iväg på jobb men om två veckor får jag träffa honom igen och då får vi hitta på något. Tänkte iaf att ni skulle få veta lite mer om min kärlek så därför har jag valt ut några frågor och även besvarat dem!

Vem är din partner och hur träffades ni?

Jonathan Westberg är namnet på min kärlek och vi träffades faktiskt via Tinder. Trodde egentligen inte att det fanns något att hämta där men letar man rätt så finns det personer som faktiskt är ute och efter ett förhållande. Vi båda hade koll på varandra då vi häng med samma vänner för flera år sedan så han var inte helt okänd för mig när jag svepande höger. Eftersom vi båda jobbade på samma fartyg fanns det ganska mycket att prata om, vi skrev dagligen och pratade några enstaka gånger i telefon innan vi träffades nio månader senare då jag avslutade min utbildning i Stockholm för att flytta hem.

När hade ni eran första dejt?

Vet inte vad jag ska räkna som första dejt men jag anser inte att en vanlig middag hemma är en dejt. Första dejten som jag räknar är när vi valde att få ut för att äta tillsammans och det var ungefär sex månader efter vi hade blivit ett par.

Hur är Jonathan som pojkvän?

Han är väldigt omtänksam och vill alltid hjälpa till när mitt mående kraschar och han är otroligt rolig och får mig alltid att skratta!

När och var träffade ni varandras familjer?

Tror första gången jag träffades hans föräldrar var någon vecka efter vi hade blivit ett par. Hans bröder hade jag träffat tidigare, nästan tio år innan vi träffades. Hängde väldigt mycket med hans bröder under en viss tid men första gången jag träffade hans familj skulle vi äta mat tillsammans och jag gillar inte att äta inför folk men det löste sig bra ändå. Han träffade däremot mina föräldrar ganska sent men även vissa av mina syskon men några var snabba och ville träffa honom.

Han är väldigt svårt att fotografera då han sällan vill vara med på bild men det gäller att smyg fotografera honom när man kan!


Vad är det för ålderskillnad mellan er?

Han fyllde 34 år i Januari och jag blir 28 i September så det är en ålderskillnad på 5 år. I början tyckte jag att det var ett stort problem och kände nästan att det var jobbigt men nu i efterhand fattar jag inte grejen. Tänker aldrig på att det är så stor skillnad mellan oss utan fokuset ligger mer på att jag är 28 år snart och inte uppfyllt många av mina milstolpar i livet.

Vem sa "ag älskar dig" först?

Han sa det först men det tog inte många sekunder efteråt att jag sa det.

Vad tänkte du första gången när du träffa honom?

Första gången han kom hem till mig satt vi i min säng och pratade om jobbet som vi hade gemensamt. Är inte den som är tyst av mig så jag babblade på. Första tankarna var att han inte sa så mycket, han var väldigt blyg och lång.

Kärlek vid första ögonkastet?

Som ni kanske redan vet om så var jag inte speciellt intresserad första gången vi träffades utan vi satt och hängde som vilka vänner som helst. Men eftersom vi träffades så intensivt och mycket blev det att jag sedan föll för honom, så när jag insåg att det fanns känslor då blev jag dödskär istället. Kan forfarande inte förklara mina känslor för honom då dem är extrema och min familj kan verkligen reta mig för att det syns så tydligt att jag är kär i honom. Så han är absolut den jag vill leva med resten av tiden.

Bor du tillsammans med Jonathan?

Önskar att jag kunde svara ja på frågan men vi bor på två olika ställen. Vi har tre mil emellan oss, i början var vi bara hemma hos mig men efter en gång hemma hos honom så blev det en rutin att alltid vara hemma hos honom.

Vem visste om att ni träffades?

Hans familj visste om det och några av hans vänner. När det gäller min sida var det endast min lillasyster som visste om det samt min kollega på jobbet. Höll det hemligt för att jag visste inte om det skulle leda till något så när vi gick ut med att vi var tillsammans var det några flera som visste om det men wow vad många som fick en chock av den hemligheten.

När blev ni tillsammans och hur länge har det varit?

Vi valde 19 April för det var exakt ett år efter att vi hade matchat på Tinder. Så vi firar idag ett år tillsammans fast att vi båda är på två olika platser. Han är hemma medan jag är påväg mot en arbetsvecka så vårt firande får vänta!

Vad jobbar han med?

Vi båda jobbar på samma företag men vi brukar vara på olika pass (veckor) men också olika fartyg. Innan vi träffades hade vi aldrig jobbat tillsammans men nu har vi fått vissa veckor tillsammans och även fast vi inte sover med varandra är det skönt att ha honom ombord för att säga godnatt. Han jobbar 2 veckor och är ledig 2 veckor medan jag jobbar (oftast)1 vecka och är ledig 1 vecka. Så vi jobbar ofta om varandra men vi jobbar inte på samma avdelning så det blir inte ett problem för oss att jobba tillsammans när vi väl gör det. Han är matros medan jag jobbar med service delen så det är knappt att man ibland ses.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar