En vild eftermiddag i Vibble

Foto/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 500D + Canon EF 28-80mm | En bild på Elin, lucas är rädd för kameran.
Vi har klippt och klistrat under hela dagen i skolan. Det låter inte så roligt, men det kommer bli riktigt bra till våran utställning som kommer bestå av bilder och andra roliga saker som vi kommer ha. Utställningen kommer vi ha i sommar, som förra året.

Våran dag slöt med att Elin och jag hamnade i Vibble hemma hos Lucas, faktiskt en riktigt mysig eftermiddag. Vi tog en promenad ner till Kneippbyn som ligger i Vibble, Lucas visade oss runt lite. Tog även bilder medan vi var ute och upptäckte Vibble, tillslut hade ingen koll på klockan. Vi hade en bra bit att gå tillbaka hem till Lucas för att hämta våra saker och sedan vidare till bussen. Bussen skulle vi aldrig hinna med, jag ringde till Jakob och självklart var han i närheten och kunde köra oss. Vibble ligger kanske 5 km utanför Visby, vi kunde gått men jag hade en buss att passa i Visby. Det var lite som hade hänt idag, det har hänt mycket andra saker också. Tack mina fina vänner för en bra eftermiddag med mycket skratt och bus. Vad har ni själva haft för er idag?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Nathalie,
SV; Jorå! 😊
Hur är det med dig idag?
kram
nathalies.nu
Patricia?,
sv: Haha jag är för gammal för att vara vän med dig tror jag^^
patriciac.blogg.se/
emmaws,
svar; förlåt för sent svar men har inte haft tillgång till internet och har varit sjuk :p
allt bra?
emmaawhs.blogg.se/
vira,
fin blogg!
viras.blogg.se/
EMILIA,
sv: asså det har blivit nåt fel i min blogg, alla kommentarer jag fått på senaste tiden har typ inte uppdaterats i översikts fältet så jag gick in där på kommentarer nu och hade tre st från dig. skulle bara skriva det här så du vet varför jag inte har svarat. det största ordet jag kan säga är tack så jättemycket Bea 😊 <3
eemilija.blogg.se/
sv: jag med :p
haft en bra dag?
ninnisscraping.blogspot.com
Linda,
Ska du göra imorgon då? 😊
liindaantonsson.blogg.se/
kajsa,
händer i helgen då?:)
kkajsajohansson.blogg.se/
Annika - drömmen om 11 barn,
Sv Okej... Haft en bra kväll? =)
nilssonpettersson.blogg.se/
Annika,
Fina bilder 😊
blogofphoto.blogg.se/