En stor förändring på morgonen!

Recept

Godmorgon mina hjärtan! Borde kanske använda mig av den frasen oftare men jag får göra om den då jag är mer en nattmänniska som gärna uppdaterar bloggen på kvällen än på morgonen förutom idag, vilket är ett framsteg. Har redan hunnit starta dagen med havregrynsgröt och just nu är jag inne på min tredje kopp kaffe eftersom jag stötte på problem med Nouw. Under hela gårdagen kunde jag inte kommentera och idag kom jag knappt in. Hoppas problemen blir löst!

Frukost är det målet jag hoppar över mest och jag vet att det inte är bra eftersom det är dagens viktigaste mål. Men jag tror kanske att det kan blivit en ändring på det, vågar inte lova något ännu. Havregrynsgröt har inte varit min starka sida men med kanel som ingrediens till min gröt, bär som topping och slutligen mjölken för att det inte ska bli torrt så kan vinden vända. Oavsett om det slutar med att jag äter gröt eller dricker en smoothie är jag imponerad att jag faktiskt äter något på morgonen och inte bara dricker kaffe!

Gillar

Kommentarer

Heléna
Heléna,
Försökte kommentera två gånger igår, men det bara försvann när jag skickade iväg det så jag försöker igen idag. Hej dig som börjat äta frukost och havregrynsgröt är riktigt bra 😊 Jag gillar det, men är för bekväm för att ställa mig och koka det på morgonen (gillar inte konsistensen som blir om man gör den i mikron) Kram <3
lehdla.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Ja, våran portal är lite krånglig därför kan det bli störningar. Därför jag också råkade radera din kommentar för alla kommentarer hoppa och det buggar hela tiden! Gillar inte heller att ställa mig och göra det på morgonen men det underlättar så mycket längre under dagen!
nouw.com/beattriicee
aliceemericsson
aliceemericsson,
Äääälskar havregrynsgröt, äter det så ofta! ^^Hoppas frukostvanorna håller i sig, heja heja! <3
nouw.com/aliceemericsson
beattriicee
beattriicee,
Det hoppas jag också! 😍
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229