En stor favorit butik online!

Samarbeten

I samarbete med Fyndiq

Hur underbart är det inte att vi snart vänder blad? Det är inte vilket blad som helst utan det sista vi har på det här året. December månad är en månad full med aktiviteter, mysiga stunder, sällskap, kärlek men det kan även innebära stress, panik och ångest för vissa. Det här året är annorlunda inte bara för dig utan för alla. Vi måste begränsa oss med avstånd, avboka aktiviteter vi sett fram emot och sluta vara egoistiska. Det är inte läget att tänka på sig själv nu utan vi måste tänka på alla andra också. Förhoppningsvis blir det en månad full med mysiga stunder och framförallt några julklappar till nära och kära. Kan lätt bli stressad av att julhandla men nu när man kan sitta hemma i lugn och ro så känner jag faktiskt lite mindre stress.

Som ni förmodligen har märkt så väljer många att beställa online i år vilket jag tycker är grymt bra. Det är fortfarande många som springer på stan så mer kan vi göra. Men någon butik som inte gör någon skillnad är Fyndiq, där beställer man allt online oavsett pandemi. Fyndiq har inte bara bra saker till telefonen utan även till hemmet och nu även bra julklappstips. Har själv nyligen beställt saker ifrån butiken och är så taggad på att få hem leveransen. Skulle det vara intressant att se vad jag köpte?

Julklappar kanske inte alla köper men om du köper julklappar så är Fyndiq en bra sida för hemmet, tekniken, barnen, mode, skönhet, osv. Utbudet är stort och jag tror säkert att ni varit inne där någon gång för att hitta bra produkter för rätt pris. Förutom grymma priser under black week så har dem en kategori som heter inspiration där man enkelt kan välja olika kategorier men den bästa är Fyndiqs testpatrull där man får se dem testar produkter. Känns så skönt med en video och när man är nyfiken på vissa produkter.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Enna,

Så kul att hitta en massa härliga småsaker 😊

sayyeastofashion.blogg.se
sofiiaeklund
sofiiaeklund,

Fyndiq har verkligen så himla mycket roliga saker, vill gärna se vad du klickat hem därifrån!


nouw.com/sofiiaeklund
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Där finns ju verkligen allt man behöver och det är så spännande att skrolla runt där!
nouw.com/emmeliesehlin
hilmak
hilmak,

��h dom har så mycket bra! 😍

nouw.com/hilmak
HandlaSmart
HandlaSmart,

Bra tips! Ha en bra vecka 😊

nouw.com/handlasmart
Dreamandcreativity
Dreamandcreativity ,

Som sagt så fina bilder !

nouw.com/dreamandcreativity
happyM
happyM,

Omg jag älskar Fyndiq!!!! Kram ❤️

nouw.com/happym
beattriicee
beattriicee,
Jag också!!! ❤️
nouw.com/beattriicee
ebbabrage
ebbabrage,

Tycker verkligen att Fyndiq har så mycket bra saker, är också en av mina favoritsidor 💕

nouw.com/ebbabrage
oliviamalm
oliviamalm ,

Åh jag har inga bra erfarenheter av Fyndiq. Skulle returnera men blev typ lurad. Mitt packet "försvann" och jag var tvungen att betala för allt

nouw.com/oliviamalm
amaliev
amaliev,

Skal ta en kikk på siden deres! Men er lurt å handle så mye som mulig på nett ja, da tar hvertfall vi et vist ansvar!

nouw.com/amaliev