en arbetsvecka mitt på sjön

Dagar & vardagen

Det går snabbt i svängarna, från full uppdatering i flera veckor till en vecka med noll inlägg. Det värmer i hjärtat att ni saknat mig och jag har saknat att vara här med er. Vi alla vet vilken tid det är, tiden då man stannar hemma om man är sjuk. Alla snackar om viruset och allt handlar om viruset i dagsläget. Blev inbokad i sista sekunden och har under veckan inte haft någon chans att meddela er om läget. Via Instagram har man sett några hintar men annars har veckan bara gått åt till att lägga min tid på min sömn.

Hela den här veckan har jag varit ombord på båten för att jobba. Det har varit en full vecka med olika händelser, båda bra och mindre bra. Testade även på livet med att ha ett splitschema, vilket betyder att mina sovtimmar är uppdelade två omgångar per dag. Kunde inte koppla av och försöka vila mitt på dagen så jag har enbart haft 4-6 timmar sömn varje natt. Även fast jag mår som bäst efter få timmar så håller det bara några dagar och inte en hel vecka. För jag är helt slut efter dålig sömn nu!

Helt vindstilla, blått hav och blå himmel är en bra utsikt men det bästa måste vara sol uppgångerna och nedgångarna!

Inatt fick jag äntligen kliva av båten för att få vila mina ben, andas frisk luft och även få sova klokt på nätterna. Återigen har det varit en vecka med blandade känslor då det hänt massor med saker men så skönt att vara tillbaka ombord och få jobba. En riktigt bra vecka om man tänker på helheten och mina fina kollegor!

KÄRLEK BEATRICE

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
Härligt att du fått jobba den här veckan! Spännande att jobba på båt
sevendays.fi/sara
beattriicee
beattriicee,
Det är så skönt med att jag fick hoppa in och jobba!
nouw.com/beattriicee
tinafalkestad
tinafalkestad,
vad jobbigt att du haft de tufft med sömnen, och att de hänt mindre bra saker denna veckan!❤️ Har ni mycket jobb nu i dessa coronatider eller är de tvärtom? så fin du är! Hoppas du får sova bra nu! Kram ❤️
nouw.com/tinafalkestad
beattriicee
beattriicee,
Ja en tuff vecka!! ✨ Det beror på, folk behöver ta sig från och till ön så det finns lite jobb men det är ganska lugnt och mycket mindre jobb än vanligt nu! Och tack finaste! ❤️
nouw.com/beattriicee
IP: 82.99.3.229