RESAN TILL ........ ÄR BOKAD!

För 3 dagar sedan fyllde jag 29 år vilket innebär att jag precis påbörjat mitt sista år som 20-åring. Vill verkligen inte tänka tanken på hur många år jag ska fylla nästa år, så därför skippar vi ämnet om åldern. Födelsedagen var väldigt lugn och den firade jag tillsammans med familjen, om en vecka får jag fira med killen eftersom han hade otur att jobba på min födelsedag i år igen.

Om ni läste mitt förra inlägg så nämnde jag en resa som jag ville boka under hösten. Pappa fyller 70 år i november och eftersom pandemin äntligen har lugnat ner sig ska jag få åka iväg. Berättade aldrig vart vi skulle åka men det ska ni få veta nu för resan är BOKAD. I december åker jag iväg med pappa, hans fru, min lillasyster, min lillebror och även min pojkvän. Vi kommer vara borta i en hel månad vilket betyder att julen och nyår kommer firas utomlands. Efter 3 år ska vi äntligen tillbaka till THAILAND, IHHHHH!!


Har tidigare varit i Thailand 2 gånger, en gång precis innan pandemin 2019 och en gång 2015. Båda gångerna var min lillasyster, pappa och hans fru med. Vi har valt att vara i samma stad som tidigare vilket är Patong men det som ska bli extra kul är att få ha med sig min lillebror och killen. Sist jag var i Thailand så skrev jag och Jonathan till varandra, när jag kom hem så träffades vi och några månader senare så inledde vi ett förhållande. Det ska bli så kul att få visa honom allt och inte bara förklara i ord.

Har saknat allt där men något jag verkligen längtar till är att få visa är omgivningen. Kommer även mosa i mig stora portioner av Morning Glory när jag landar i Thailand. Måste hinna med mycket första dagen som massage, äta banan pannkaka och visa mitt favorit ställe när det kommer till fika. Resan innebär att vi ska fira pappa som fyller 70 år i höst och vi ska få ha semester efter en lång pandemi men samtidigt känns det som att jag ger mig själv en egen födelsedagspresent för jag är i så stort behov att få komma iväg.


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar