7 saker jag vill göra under hösten 22

Första september och nu börjar hösten komma på riktigt. Jag älskar hösten, det är så mysigt med regn men hade gärna skippat alla blåsiga dagar. Finns väldigt mycket jag vill hinna med under hösten men här är mina topp sju saker jag verkligen ska fokusera på!

Minst en dejt tillsammans med killen. Vi har under våra snart 2,5 år inte haft mer än en dejt. Mitt mål under hösten är att vi lyckas få till en dejt där vi går ut för att äta mat tillsammans och bara umgås. Hade vart ännu bättre om vi kunde lösa flera dejter i höst men kan bli svårt.

Planera min nästa tatuering. Den här gången kanske jag ska planera, mina två tidigare tatueringar har haft en bra tanke man dem har varit ganska spontana. Är så sugen på att göra en tatuering med min syster men har även en annan idé som jag vill uppfylla.

Lyssna på mer ljudböcker, har så många böcker jag vill lyssna på men inser att jag hellre knäpper på musik så nu ska jag ta tag i alla ljudböcker.

Fotografera och färdigställa mina tre egna projekt jag har planerat under senaste veckorna.

Boka resa! Ja en resa ska bokas, nu väntar vi enbart på lite godkänt på semester därefter ska vi bara boka för i vinter vill jag komma iväg. Min pappa fyller även 70 år så jag har bestämt att vi ska åka utomlands och jag behöver verkligen komma iväg en längre bit bort.

Spara pengar. Nu när vi slipper betala för två lägenheter är det på tiden att spara pengar. Är sugen på att investera något nytt i mitt företag och körkortet behöver jag ta tag i så nu när jag kan spara så ska jag bara spara och spara.

Fortsätta min viktnedgång och hålla mig till bra kost och träning.

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar