Direkt till Arlanda efter examen!

Resor & Äventyr

VKF17

Ena sekunden stod jag och skålade med min klass, andra sekunden stod jag vid säkerhetskontrollen på Arlanda. Det gick väldigt fort och det var tajt ett tag. Hade fullt upp att mingla runt under min utställning så jag är så glad att det fanns andra som fotograferade under kvällen. En lyckad kväll och jag har fortfarande inte förstått att vi nu har avslutat utbildningen men något jag har förstått är att jag ska flytta hem till min lägenhet på Gotland, i början av 2020. Att säga hejdå till min hyresvärd i Stockholm gjorde ont i hjärtat, jag har förstått att jag har flyttat då jag inte lämnade kvar något i den lägenheten men att jag avslutat min utbildning är inte alls lika tydligt. Min älskade extra familj kommer jag sakna er!

Så direkt efter vi hade städat hela lokalen som vi hade lånat för vår utställningen så åkte jag till City för att senare åka vidare till Arlanda. Vi lämnade Stockholm 16.10 i Svenskt tid och var framme 20 timmar senare, men då mellan landade vi i både Amsterdam och Abu Dhabi. Vi hade inte mycket tid på varje ställe utan det var viktigt att vi lyckades hitta till rätt gate innan vi började göra andra saker då vi inte visste hur stora flygplatserna var. Men det var skönt att mellan landa och jag gillar kortare flygstugor!

Vi kom till Thailand för ett dygn sedan och sen dess har vi hunnit mängder av saker. Besökt bangla två omgångar, ätit det godaste vi vet vilket är morning glory, hängt på stranden några timmar, ätit bananpannkaka med Nutella, fått massage, fått skavsår av alla promenader, sprungit i regn och då snackar vi mängder av regn.

Det här är magiskt, wow så gott!

#bestofnouw #thailand #fotoblogger #examen

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
Thailand är så himla fint! Njut 😊 Och stort grattis till din examen 😊 sevendays.fi/sara
beattriicee
beattriicee,
Men verkligen, och tusen tack!! <3nouw.com/beattriicee
Johanna Utterberg
Johanna Utterberg ,
Alltså shit vilket dygn du måste ha haft med avslutning och så direkt till Arlanda för att flyga. MEN FAN VAD DU ÄR GRYM, DU HAR TAGIT EXAMEN och ihhhhh, kan inte fatta att du snart bor på Gotland så vi kan hänga, piycha idéer, jobba och samarbete så mycket!!!!!!!<3333 SOM JAG LÄNGTAR!johannautterberg.se
beattriicee
beattriicee,
Alltså det var helt sjukt!! Mitt i allt skulle jag hinna damsuga, äta mat, säga hejdå till alla och fokusera på flyget! 😂 Det känns så overkligt men TAAAAACK!! ❤️❤️ Ihhhhh, snart så är jag hemma och då kan vi samarbeta massor. WOW!!! nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229