Dag 13 – det här är jag beroende utav


Dag 13 – Det här är jag beroende utav.


Jag är beroende av mycket, men skulle jag förklara allt eller hitta någon bild på allt skulle det ta ett tag. Så jag sa till mig själv innan jag skulle välja vilka saker. Jag får bara ta tre saker, det var väldigt svårt. Jag är verkligen beroende av mycket om man tänker efter. Men det fick bli blogg, facebook och kameran.

Blogg: Det är verkligen beroende, får panik om inget som jag vill funkar på blogg.se. Eller när jag inte skriver inlägg, eller svara på kommenater jag får ångest om jag inte gör det. (det vet mina vänner) Något jag alltid kommer vara beroende av.

Facebook: Om något jag är beroende så är det facebook, måste alltid kolla facebook minst 20 gånger varje dag. (eller nästan) Jag brukar ha koll på allt som händer där, men ibland missar jag dom största sakerna. Men som sagt, det är jag som brukar ha koll på facebook och medela lite till Emma.

Kameran: Den ska alltid vara med, nästan vart jag än går. Varje gång jag lämnar den hemma, så ångrar jag mig. För det kommer alltid något man vill ha kort på. Så från och med nu, brukar jag ha med mig den över allt.

vad är ni beroende av?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Sara,
Hej hej! vad har du gjort idag? 😊
saramatilde.blogg.se/
Emma,
Jag är beroende av att läsa bloggar tror jag, hehe!
yamma.se/
Miss Amanda,
Jag kan säga att jag hade ett beroende av bloggen och kameran, vet inte vad hur det är nu men jag har tagit en brake iaf! 😊

Vad ska du hitta på i helgen?
amandabernstrom.blogg.se/
Haha typ samma 😋 När började du att fota? 😊
jenniferthestar.blogg.se/
Mikaela,
Tack 😃
Allt bra idag?
mikaelafranzen.blogg.se/
thilda,
hej, vilken fin blogg
kolla gärna in min, har kommit igång med bloggen i gen 😊
vanilley.blogg.se/
Pinkpiercing ?,
Haha, tjag välja några saker, så väljer jag som dig, facebook, blogg.se och min älskade kamera, facebook bara måste jag in på, jag älskar min blogg och kameran ligger ALLTID i väskan, ifall något intressant dyker upp som jag vill ta kort på 😃
pinkpiercing.webblogg.se/
Emina,
facebook, powerking & musik! helt klart! :d
eminaochmaria.blogg.se/
anna,
jag är otroligt beroende av fb ... inte bra, loggar in där nästan hela tiden. har jag inte varit inne på hela dagen får jag abstinens typ D:
och så är jag beroende av cola ;D
merajuice.blogg.se/
angie,
jag är också beroende av blogg.se och facebook haha 😉 hm sen är jag beroende av glass också! ^^
stylings.blogg.se/