CORONAVIRUS OCH VINTERLANDSKAP

Dagar & vardagen

Det finns två saker vi behöver snacka om eller jag behöver bara få säga min åsikt och dela med mig av vad jag tycker. Finns två heta nyheter som snackas om för fullt i Sverige och jag är full av åsikter. Såhär kommer mina åsikter, aningen är jag helt ensam om att ha dessa åsikter eller så finns det flera som förstår. Tur att vi alla är olika!

Förstår verkligen att människor börjar oroa sig för viruset som är existerar här i Sverige men också runt resten av världen. Vi alla vet att jag snackar om Coronaviruset, jag är inte rädd att få det utan mer rädd för att jag ska klara av att sitta inlåst tre veckor om jag får det. Är nog inte redo för just den biten och den senaste tiden har jag börjat oroa mig för att alla hamstrar. Alla får absolut ta situationen hur allvarligt dem vill, men att hamstra på sig saker som att man skulle sitta inlåst ett helt år?

Nej det kommer man inte behöva och blir man inlåst mer än tre veckor löser man problemet där och då. Känner mest att det är onödigt att hamstra på sig extrema mängder, redan nu har jag svårt att hitta på vad man ska äta då butikerna är helt tomma. Hade vart glad om jag kunde äta ett mål varje dag om jag blev inlåst men det känns som att människor tänker att man ska lyxa till det för att man är inlåst. Jag kan inte vara den ända personen som tycker det är sjukt och att jag är mer orolig för att man inte ska kunna äta mat om man blir smittad av viruset för att människor kommer fortsätta hamstra. Fast det kommer nya leveranser hinner människor hamstra slut på allt flera gånger.

Vädret. Snälla, kan vi inte bara ta några minuter åt den vackra utsikten när man ser snö på varenda träd, solen tittar fram och man hör hur det knakar under fötterna. Wow. Tycker det är magiskt med snö och jag har väntat på detta för jag visste att våren inte skulle komma innan snön kom. Och jag förstår att det kanske är försent att snön kommer nu, men människor hade klagat på snön om den kom i januari också. Mig kvittar det, jag bor i Sverige för att frysa lite och njuta av snön. Oavsett om jag kan störa mig så mycket på slask och kyla så är det ett måste att få snö varje år. Jag älskar snö och hoppas det kommer mer som faktiskt stannar mer än ett dygn!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar