Brist på sömn och ledighet i några dagar till.Tyvärr hinner jag inte slänga in alla bilder ifrån kameran, därför får det bli två instagram bilder.

Borde redigera alla bilder som ligger på en hög och väntar på att bli klara men istället blev jag nyfiken och började lyssna på Mathildas och Andreas podcast vilket inte är så bra eftersom jag är besatt nu. Skulle vilja dela mina åsikter med brudarna.

Förra veckan jobbade jag nästan hela tiden och den här veckan blir minst lika mycket jobb. Kommer vara lycklig när lönen kommer men åååå vad jag skulle vilja vara ledig. Festa, hänga på stranden, roadtrip, fotografera och allt annat mysigt man kan göra på sommaren. Men istället jobbar jag röven av mig och får en fet lön, score!

Nästa vecka kommer det bli lugnare så det är bara att hålla ut dom sista dagarna. I can do it. Fortfarande sämst på att blogga men håll ut den här veckan och sen kör jag all in när jag bara har ett jobb att fokusera på. Hoppas eran sommar är mer än bra!


Gillar

Kommentarer

VERONICA - modeblogg
VERONICA - modeblogg,
Underbara bilder ju, vilka sommar-fina! 😊 Ha en otroligt bra start på din vecka! Hoppas den blir grym! Kramar på dig ♥ vveronicas.com/
Angelica
Angelica,
Tragiskt att sommaren snart är slut.. 😟mylifeismyeverything.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229