Bildredigering - FÖRE OCH EFTER PHOTOSHOP

Bildbehandling

FÖRE OCH EFTER

Först måste ni få veta bakgrundsinformationen om projektet. Oftast brukar man vilja fotografera bilderna så bra som möjligt för att undvika massor med timmar på efterbehandling eller en kostnad som kan bli stor. Förra året hade jag som mål att lägga ner mer tid på redigering, vilket jag gjorde. Försökte fotograferade jag "dåliga" bilder för att sedan sitta i photoshop flera timmar och göra bilderna lockande. Hade ingen tanke på att använda bilderna i mitt portfolio/hemsida senare, men så blev det!

FÖRE OCH EFTER

Det här är en in zoomning på bilden för att ni ska få se närmare.

FÖRE OCH EFTER

I första projektet valde jag att ha kvar det mesta av ljuset som speglar sig i produkten, men i den här bilden valde jag att göra om ljuset helt. Reflektionen av ljuset är mycket smalare på originalbilden än på den färdiga bilden. Här valde jag att utmana mig med att ta bort den helt för att sedan lägga till en helt ny reflektion. Det som jag har lagt ner mest tid på när det gäller redigering de båda projekten är att maska ut produkterna, rensa bilden på damm/skräp som syns, använda mig av grålager och sedan ändra färgerna.

FÖRE OCH EFTER

Det här är en in zoomning på bilden för att ni ska få se närmare.
Hoppas detta inlägg blev lika bra som ni hade hoppas på, gör gärna flera om det önskas!

Follow me on: Instagram/Nouw

Gillar

Kommentarer

Johanna Utterberg
Johanna Utterberg ,
Alltså wooow, SÅN SKILLNAD och sååå grymt det kan bli ändå, bara med redigeringen! Du är bäst vännen, så jäkla duktig!! <3
johannautterberg.se
beattriicee
beattriicee,
Visst är det stor skillnad??! Men tack finaste Johanna! 😍
nouw.com/beattriicee
Josäfin
Josäfin,
men wow så snyggt, speciellt den med besticken 😃
jossanamigo.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Men tusen tack!!!
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229