BILDER JAG ALDRIG VISAT ER!

Summering, Fotoalbum

Älskar, älskar, älskar när jag får visa bilder ni aldrig sett tidigare. Mitt arkiv med bilder är enormt. Borde visat bilderna tidigare men det är så lätt att glömma bort, undvika och vara kritiskt mot sig själv som gör att bilderna inte blir publicerad. Men här kommer ytterligare ett inlägg med bortglömda bilder, finns två eller tre inlägg tidigare.

Under min period i Barcelona fotograferade jag för ett företag som heter Suecos. Det var inte bara produktbilder som skulle göras utan även med modell, dessa bilder har jag inte visat tidigare då jag själv inte tyckte bilderna blev speciellt bra medan produktbilderna i studion blev bra. 2018 är bilderna ifrån och det finns många mera bilder ifrån den dagen.

Första bilden har ni förmodligen inte sett någonstans om ni inte känner Emelie. När jag använde Periscope (en väldigt bra app!!) träffade jag mängder med härliga personer. Emelie är en av personerna som jag lärde känna och när vi för första gången träffades åkte jag till Västrås för att fotografera hennes djur. Våren 2016.

Bilden kanske ni har sett tidigare men med en annan redigering som är mer mjukare. Eftersom jag hade två bildbehandlare som fick bilderna har jag två olika resultat. Bilden är tagen under 2019 när vi hade ett projekt som jag kallar för konstnärsprojektet. Älskar verkligen färgerna i bilden och den busiga blicken!

Våren 2017 när jag hade en bokad tid i studion men hade ingen idé eller plan vad jag skulle fotografera mer än smink.
Hur vackert är inte dessa växter?! Bild ifrån 2014 och jag fattar inte varför jag inte laddat upp bilden tidigare?


Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Men du är ju sååå grym som vanligt!!! Så kul att få se dessa bilder som man inte sett innan! Kram
nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,
Ska du säga!! Tack!! ❤️
nouw.com/beattriicee
Yasmine
Yasmine ,
Bilden på ljungen är MAGISK! 😍😍
yasmissy.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Men TAAAAAACK!! 😍
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229