Bilder ifrån den 16 December 2014


Vet inte varför jag aldrig laddat upp dessa bilder i bloggen, men nu är dom här. Amanda fotograferade mig i mitten av December 2014 och det blev väldigt fina bilder och här är tre stycken. Ni hittar även två stycken i min meny och även en i min header. Under två månader har jag även hunnit fått lite ny färg i mina toppar. Inget jag visat er ännu men det är ingen stor big deal. Så i dagsläget har jag mer blonda toppar, vill ni se hur det ser ut? Kika in här!

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Otroligt fina bilder 😊oscarssonemma.blogg.se
Emelie
Emelie,
så fina bilder! 😊ems.for.me
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

ZERO CANCER - GÖR SKILLNAD

Fotograf/Redigering - Beatrice Jakobsson | Canon EOS 7D + Canon EF 50mm f/1.4 Ett nytt armband ramlade ner i min brevlåda för några dagar sedan. Äger redan ett cancer armband men där står det fuck cancer och varför inte äga ett zero cancer också? Priset är inte högre än hundrakronor och du gör skillnad. Enkelt och bra!
Armbandet är ifrån på forlife.nu och deras grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning. Projektet föddes då ett fleratal närstående personer till dom, inom loppet av ett år drabbades av olika typer av cancer. Genom att köpa ett armband stöjder man automatiskt cancerforskningen.
Älskar färgerna på armbandet och man blir lycklig av att se på det vackra armbandet. Tycker definitvt att ni alla ska köpa ett armbandet ifrån forlife. Finns även mobilskal till Iphone 4 och Iphone 5. Man kan även köpa armband där man kan skriva in ett nummer som man skulle kunna ge sitt barn som kanske befinner sig i folksamlingar. Gör sillnad du också!

Gillar

Kommentarer