Bästa produkterna för dig som har oren hy!

Innehåller affiliate-länkar

Tea Tree Oil är min favorit!

Informationen har inte varit i närheten av mig, någon måste gömt informationen långt ner under marken. Det är helt otroligt, jag läser många bloggar, jag är omringad av personer både i verkligheten men också på sociala plattformar, jag håller mig ganska uppdaterad men ändå har informationen inte kommit hela vägen fram till mig?! Kan säkert missat information någon gång men inte flera gånger då produkterna är populära.. Eller är det jag som bara överreagerar för att det funkar så bra för mig? Okej, jag ska ta det från början!

Mitt ansikte har varit helt fri från märken, utslag och finnar men för kanske fyra år sedan började allt balla ur. Jag vet inte egentligen inte varför? Under åren har jag försökt lista ut om det skulle kunna vara något av dem ”vanliga” problemen men jag har testat allt. 98% av mina dagar undviker jag smink för att det hjälper, men fortfarande inte helt. Min chansning på problemet är när jag började sommarjobba på båten, jag stod 78% vid maten under mina arbetstimmar. Alltså jag jobbade över ångad mat varje dag och sen blev jag mer slarvig med att tvätta mitt ansikte. Inte bra. Hade inga speciella ansiktsprodukter innan men när problemet kom var jag i behov av produkter. Under sommaren och när jag är utomlands så påverkas huden igen. Både av värmen, solkrämen och min slarvighet gör att min hy blir dålig då jag borde tvätta mitt ansikte mer än 2 gånger per dag. Någon som känner igen sig?

Själv är jag inte expert på hur huden funkar men värmen är ett stor problem för min hy oavsett. Jag provade flera olika produkter som alla tipsade om. Både dyra och billiga varumärken. Men inget har hjälpt mig. Har provat olika produkter, tabletter och ändrat på min kost. Jag har testat allt. Och jag menar ALLT. Under november när jag var hemma på ön gick vi av en slump in i Body Shop’s nya butiken som precis hade öppnat på öster. Det är då min syster ger mig världens bästa tips som ingen har tänkt på tidigare inte ens hon förrän hon såg produkterna. Hon hade använt produkterna tidigare men missat att tipsa mig helt och hållet. Igen har tipsat mig trots att det har varit ett stort problem med min hy. Produkterna jag köpte var ifrån serie som heter Tea Tree och är mina favoritprodukter från första veckan. Bästa produkterna jag testat som hjälper mig utan att ljuga!

Har testat produkterna i en månad och jag är helt förälskad. Produkterna har gjort underverk, min hy är inte oren på samma sätt som tidigare. Produkterna hjälper även till att reducera ojämnheter vilket jag har. Man ska även bli torr av produkterna men jag har inte upplevt det och det känns helt magiskt. Kommer köpa flera i samma serie för att maxa och fixa min hy till max. Hur har jag kunnat missat detta? Helt otroligt! Nu vill jag tipsa just dig som har problem med huden, dessa produkter gör extremt stor skillnad för mig!!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar