BARA EN MÅNAD KVAR!

Sakerna är ifrån Åhlens, kolla deras hemsida.

Nu sitter jag på jobbet och börjar om mindre än en timme, jag är lite trött men det går nog över snart. Igår kom min syster förbi jobbet och sen kom även Jakob förbi en lite stund. Efter jag hade slutat jobba tog jag bussen hem och en promenad på tre kilomter för att komma hem. Kvällen var lugn utan blogg eftersom blogg.se inte funkade för mig.

Idag är det den 9 Augusti och jag har väntat på den här dagen ett litet tag. För det är nu mina nedräkningar börjar. Först ska jag börja räkna ner till en månad, för om exakt en månadg så fyller jag 18 år. Jag är så taggad att fylla 18 år, inte för det hänt så mycket speciellt mer än att man får köpa snus, cigg och alkohol i affärerna. Man får gå ut på krogen, sen blir man helt enkel vuxen. (det finns mycket som man får göra när man fyller 18 år)

Frågan är vad ska man önska sig? Kanske lite saker som man behöver när man flyttar hemifrån senare? Jag vill alltid flytta när jag kolla på inrednings grejor. Men flytta nu det gör jag nog inte, jag ska gå klart skolan först! Men man kanske skulle kunna önska sig lite saker, jag får se vad jag önskar mig av släkt, familj och vänner.

Ni som fyllt 18 år, vad önskade ni er?

Vad har ni för planer för dagen?

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer