ÅRETS COOLASTE JULKLAPPAR

Här är paketet som jag fick för flera veckor sedan av coolstuff.se. Innehållet av paketet var den mysiga filten snug rug och en kvalitativ yoghurtmugg som jag älskar. Testat filten vid flera tillfällen och även yoghurtmuggen. Älskar coolstuff. YO2GO - En behållare med yoghurt och ett lock med müsli är perfekt för en frukost/mellanmål som man kan ta med sig över allt. Det finns ingen lag som säger att du måste ha yoghurt och müsli, du väljer själv vad du vill ha. Kanske lite bär eller något annat mumsigt? YO2GO är miljövänligt, prisvärd och den läcker inte i väskan. Rekomenderar starkt!

Snug rug (filt med ärmar) - Eftersom jag fryser ganska ofta passar den här filten mig perfekt, använder den hela tiden. Skulle förklara filten som en morgonrock fast mycket större och mysigare. Om ni frågar mig efter årets bästa julklapp så är den här filten mitt svar alla dagar i veckan spelar ingen roll vem den är till. Årets bästa julklappa till alla enligt mig. Förutom dessa två produkter som jag älskar är coolstuff fylld av roliga, coola och fantastiska prylar. Snart en månad kvar till julafton, men ni kan vara lugna för coolstuff har dom coolaste julklapparna till ett bra pris till allihopa!

Gillar

Kommentarer

Patricia?????????
Patricia?????????,
De har så mycket kul produkter på den sidan. Filten verkar toppenmysig ju och den där burken hade min pojkvän behövt!patriciac.blogg.se
Sarah
Sarah,
jo det är bra sorry för set svar klarahs.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229