ARBETSVECKA PÅ MS/DROTTEN

Dagar & vardagen

Utsikten ifrån båten på däck 10 / Bildäck 3 när det är helt tomt.

Trodde verkligen helt ärligt att jag skulle klara av att blogga trots att jag skulle ombord att jobba, det gick bra i början? Oftast brukar internet vara ett problem när man kliver ombord men jag visste att vi skulle ligga still i hamnen ett par dagar så därför hade jag inställningen att jag skulle hinna med att uppdatera dagligen då jag hade kommit in i ett flöde men tyvärr inte. Att jobba 11 timmar, äta alla måltider utöver arbetstiderna, hinna hänga med sina arbetskamrater samt att man måste hinna med sina rutiner varje morgon och kväll, ni hör själva att den här gången handlade det inte om internet utan om tiden. Tiden räcker inte till och ibland eller ganska ofta behöver jag flera timmar på ett dygn. Men ni verkar klarat er utan mig och jag är tacksam att jag istället la tiden på att hänga med besättningen då jag inte fått jobbat med vissa av personer på minst 2 år.

MS/Drotten i solnedgången / Utsikt ifrån däck 9 en av dagarna

Den här veckan ombord på båten har varit så lärorikt då jag fått jobba inom ett nytt område som jag inte hade så bra koll på. Älskar nya utmaningar trots det kämpiga vägen innan!

Förbereda inför trafik kunde vara att klistra upp lappar om visuret / Ytterligare en bild ifrån däck 9 där man ser hela hamnen.

Mina första fem dagar ombord handlade om att färdigställa båten inför start, MS/Drotten som båten heter har inte varit i trafik på ett par månader så saker behövdes göras. Vi var bara ett litet gäng ombord som skulle starta upp båten så det har varit väldigt tomt att gå runt på båten själv och förbereda men samtidigt har det varit skönt med ett litet gäng ombord för man har verkligen fokuserat på alla lära känna alla i besättningen på ett annat sätt. Dem två sista dagarna på min arbetsvecka kom det mer personal ombord och vi hade även passagerare som kom ombord eftersom vi började gå i trafik. Skönt med ett högre tempo på slutet av veckan och den här veckan är jag ledig, än så länge!

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Emma Engström ,
Älskar Beatrice, du ska verkligen inte känna press för bloggen! Vet att det sitter i kroppen och inte alls är kul när man inte känner att man hinne med allt, men ärligt - livet är mer värt och det är de vi ska leva!! ❤️ Fokusera och gör det bästa på båten för även om det verkar intensivt verkar de spännande också, men ta hand om dig!! Det inre måendet är det viktigaste och det man ska ta hand om för att orka med livet helt enkelt! Vi finns kvar här oavsett, släpper dig inte haha 🥰 KRAM ❤️
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Känner verkligen noll press eller stress för bloggen. Hade så gärna viljat blogga för min skull och då jag hade färdiga inlägg. Så blev bara besviken på att tiden inte fanns men det är så ibland och det är okej! ❤️ Min vardag kommer alltid gå före bloggen. Jag tar hand om mig trots det intensiva, därför har jag en hel vecka med ledighet för att hinna i kapp! Och det är bra att du inte släpper mig 🥰 Men allt är okej! ❤️
nouw.com/beattriicee
enna,
Vad kul när man känner att någonting har varit lärorikt 😊
sayyeastofashion.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Faktiskt! 😊
nouw.com/beattriicee