8 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG!

Beatrice Jakobsson

Innan vi går in på saker som ni kanske inte visste måste jag få tacka er alla. När jag berättade för er hur jag mådde var jag tom på ord och jag räknade inte med att ni skulle förstå. Men wow, ni förstod verkligen. Att läsa allt är så jäkla fint och jag har svarat varenda person. Jag är tom på ord. Tack för all respons och förståelse hur det är just nu. Och ni är bäst!!

Jag blir sååååå uttråkad av att duscha, fast det är så skönt. När man fryser är det perfekt att duscha en längre stund för att det är skönt, men annars är jag inget stort fan av att stå i duschen mer än nödvändigt då jag ofta blir uttråkad. Duscha länge genom att stå och glo in i en vägg, nej det är inget för mig. Men jag älskar att bada om man har ett badkar, som jag nu har eftersom jag flyttat tillbaka till min lägenhet. Det måste finnas flera som tycker det är tråkigt men skönt att duscha?

Är expert på att snooza om jag inte har något viktigt planerat för dagen, har 10 olika tider då min väckarklocka ringer och ändå väntar jag alltid till sista larmet? 10 stycken larm är kanske överdrivet, men det behövs. Jag är ingen morgonmänniska men jag kommer upp på sista alarmet. Kanske 30 minuter innan jag måste lämna hemmet, haha!

Satisfyings klipp är det bästa som existerar. Ljudet och videon i kombinationen är obeskrivligt för mig. Det finns en hel sjö av olika saker som lockar mig. Det viktigaste är ljudet så alla som lägger in musik, ni förstör hela känslan. Kan kolla i timmar och glömma bort vad klockan är pga att jag älskar att höra ljudet!

Jag beundrar människor som är duktiga på att komma på lösenord. Jag kommer alltid ihåg alla mina olika lösenord som jag har men är sämst på att komma på bra lösenord.

Den senaste tiden har jag blivit sämst på att ta bilder på mig själv, jag har alltid en hand i ansiktet eller så ska jag beskära av halva pannan. Älskar att fotografera närbilder på mig själv men det är också det enda jag äger, vilket är tråkigt. Jag kan inte ens ta enkla självporträtt länge, eller jag har fastnat i ett mönster när det gäller porträtt.

Okej, när människor börjat prata hur många megapixel deras mobilkameror får jag panik. Megapixel är inte vad alla tror att det är. Megapixel handlar om hur stor bilden blir när man skriver ut den punkt slut. Visst kan man uppleva att kameran är bättre eftersom upplösningen på skärmen blir bättre ju mer du har men snälla, vi vet att mobilkameror är bra i dagsläget men en kameran vinner oavsett. Megapixel har med utskrift att göra. Nu har jag fått det sagt, vilket känns skönt!

Att handla toalettpapper, tvättmedel eller sköljmedel är det tråkigaste jag vet. Usch vad det är tråkigt att handla sånt!

Flyttade hemifrån ganska tidigt när jag var yngre och mina boende jag hade var möblerad. För sju år sedan fick jag mitt första egna lägenhet och jag har inte haft en brandvarnare på sju år. Förstår ni hur sjukt det är? Jag har inte haft en brandvarnare i min lägenhet under sju år förutom igår när jag äntligen tog steget att köpa en. Trodde det skulle vara mer komplicerat men hade fel, det var enkelt. Hittade en i närmaste matbutik och det kändes så skönt att det inte blev mer komplicerat!

Follow me on: Instagram/Nouw

Gillar

Kommentarer

Johanna Utterberg
Johanna Utterberg ,
Så kul att äntligen läsa ditt sånt här inlägg!! Och haha jag visste nästan allt, dock inte det där med snooze eftersom du aldrig får sova ut när du sover hos oss (HAHA xD) och brandvarnaren, måste fan kolla om vi ens har någon! Och hallå ja, att köpa toapapper och tvättmedel är tråkigaste och haha, skrattade verkligen för det där med megapixel, känns så 2004 typ 😉 Puss på dig! <3
johannautterberg.se
beattriicee
beattriicee,
Hahha! Ja men det är verkligen såååå kul att jag fått berätta om megapixlarna nu. Och jag älskar att du känner mig bra. Kom ihåg att jag ofta ska göra något viktigt när jag sover hos er så då är det en annan sak plus att någon väcker mig. Hahaha! PUSS finis! <3
nouw.com/beattriicee
Yasmine
Yasmine,
Hahah vilka roliga och annorlunda saker om dig 😃 Kram
yasmissy.blogg.se
beattriicee
beattriicee,
Haha, visst är det!
nouw.com/beattriicee
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229