5 DRÖMSTÄLLEN I SVERIGE

Övriga tips

Godmorgon mina hjärtan! Något som jag länge väntat på är att få publicera det här inlägget. Under en längre tid jag jag hittat häftiga, magiska och coola platser i Sverige som jag tänkte visa. Wow, är helt kär i alla ställen och vill så gärna uppleva allt!

Alla bilder kommer ifrån deras hemsida, klicka på den rosa texten för att komma till sidan.


The 72 Hour Cabin. I Dalsland kan man hitta flera än ett glashus där man spenderar tre nätter utan något annat än sitt sällskap och naturen. Aktiviteter finns det så uttråkad kommer man inte bli utan här kommer man kunna koppla av och förhoppningvis minska stressen. Glashusen är ett projekt ifrån början som sedan blev väldigt populärt, man skickade iväg vissa yrkespersoner och resultatet var att personerna hade minskat sin stress nivå till 70% vilket är helt fantastiskt. Det finns mer om den historian att läsa för er som är nyfikna. Älskar att man kan se ut ifrån huset och njuta av naturen konstant!Ishotellet i Jukkasjärvi. Många av dessa ställen är nya för många av er men ishotellet måste vara det stället flest känner igen. Än så länge har jag inte kommit så långt upp i Sverige men jag vill så gärna uppleva en natt med isskulpturer runtomkring sig men också att sova i minusgrader och inte behöva frysa. Skulle även vara helt fantastiska att få uppleva alla aktiviteter som finns i närheten. Is är verkligen så fantastiskt och jag älskar snön så hit måste jag verkligen åka!Surflogiet. Några kilometer ifrån Visby hittar man Tofta Strand som är en väldigt populär strand för både oss gotlänningar men också turister. Istället för att tälta kan man istället lyxa till det med glamping precis vid havet. Här kan man bada, basta, njuta av deras resturang och det det finns gott om tid för att surfa. Njut av naturen, sov gott i hästens säng och på morgonen serveras frukost. Låter verkligen så magiskt, trots att jag bor nära är man så dålig på att lyxa till det. Men jag ska försöka testa den här magiska upplevelsen här på öjn och man behöver verkligen lyxa till det ibland!Aurora Igloo hotel. Jokkmokk har fina upplevelser som den är igloon. Att bygga en igloo har alla gjort men hur bra har man lyckas? Jag har inte lyckas speciellt bra men tänk då att bo i en igloo. Det finns många olika igloon att bo i här i Sverige, vi har i Åre, Kalix och även i Jokkmokk som jag ska berätta om. Det finns flera olika upplägg man kan välja när man besöker platsen men även aktiviteter. Tänk att flyta fram i landskapet medan man äter middag och dessutom fiska genom golvet? Vilken dröm!!Treehotel. Bara några kilometer utanför Luleå hittar man ett väldigt annorlunda men magiskt sätt att bo på, närmare fåglarna kommer man inte. När jag hittade det här stället blev jag så taggad på att besöka det här stället. Det finns inte bara ett speciellt hus att boka utan flera stycken, ni måste nästan kolla in alla olika boenden som finns för det är så häftigt. Mirrorcube, Bird’s Nest, The Cabin, 7TH Room, The UFO, Dragonfly, The Blue Cone och The Guesthouse är alla olika alternativ. Förutom riktigt häftiga ställen att bo på så finns det bra med aktiviteter som på alla andra ställen också. Är helt förälskad, hit måste jag!

Visst är platserna helt fantastiska?


kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

Ida,

Såå magiska platser!! Har iallafall prickat av Surflogiet men vill besöka alla dem andra också! :')

idanilssonphoto.se
Johanna Utterberg,

Alltså woooow! Vill till alla dom platserna!!! <3

johannautterberg.se
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Älskar alla ställen och när vi pluggade i Luleå hade vi så nära till treehotell men det blev aldrig av under de 5 åren. Nu är det mer osannolikt att det blir av haha😂

nouw.com/emmeliesehlin
SkapamedLina
SkapamedLina,

Åh tack för de här tipsen! Ser fantastiska ut allihop!

nouw.com/skapamedlina
carroat
carroat,

Wow vilka magiska ställen att sova på. Ishotellet har länge varit en dröm för mig att bo på! ❤️

nouw.com/carroat
StarOfUsA
StarOfUsA,

Iglon såg ju fantastisk ut! Och glampingen på Tofta 🙌🏼

nouw.com/starofusa
hilmak
hilmak,

Wow för alla 😍

nouw.com/hilmak
Frozenvanilla
Frozenvanilla,

Åh, vilka härliga ställen. De ser helt magiska ut! 😍 Längtar tills man kan resa igen. 😊

nouw.com/frozenvanilla
fiaberggren
fiaberggren,

Men asså wow! Visste inte ens typ att det fanns såhär fantastiska ställen i Sverige! Såå coolt ju! Treehotel är den enda jag var medveten om sedan tidigare och vill verkligen besöka det! Vilka härliga tips! Hoppas man har möjlighet att besöka dessa snart!

nouw.com/fiaberggren
Jasmine,

Vilka spännande och unika platser! Tack för att du delar med dig och inspirerar. Hoppas att du får möjlighet att besöka ett eller flera av dessa ställen.
Kram

rosanatt.blogg.se