26 SAKER JAG LÄRT MIG PÅ 26 ÅR

Fem månader kvar innan jag fyller 27 år och jag lever fortfarande i den här bubblan som är fylld med åldersnoja. Vi ska inte snacka om min åldersnoja för det kommer bara bli värre. Tänkte att jag skulle spara detta inlägg till senare men ni får det nu istället, 26 saker jag lärt mig under mina år och på 5 månader hinner jag lära mig något nytt så det blir 27 saker.

Alla kommer inte tycka om dig som person.

Du kommer aldrig vara ensam om en åsikt och då menar jag verkligen aldrig.

Att må dåligt flera än en dag är faktiskt normalt. Behandlade mig själv påse skit förut, trots att jag var ledsen och mådde skit så gjorde jag det bara en dag för att andra såg mig som en positiv person. Jag kunde inte må dåligt mer än en dag för då fick personer i min närhet panik eftersom jag alltid var den positiva människan och då kan man ej må dåligt.

Alla filmer eller serier slutar inte med ett lyckligt slut. Oj vad jag trodde alla filmer skulle sluta som en saga när jag var mindre, trodde bara det fanns lyckliga slut.

Säg alltid förlåt även fast det tar emot.

Misstag gör alla och inte bara du. Det känns ibland som att jag är den enda personen på jorden som gör misstag. Men jag är lååååångt ifrån att vara ensam på att göra misstag. Alla gör misstag och det behöver absolut inte vara något dåligt. Vissa gånger behöver man göra samma misstag flera gånger för att faktiskt lära sig och det är okej.

Skolan är det bästa som finns, ta den seriöst. Varför kunde jag inte lära mig detta tidigare?

Skjut inte upp saker i sista sekunden, det ger dig bara stress.

Hur viktigt det är att berätta hur mycket personer i din närhet betyder!

Alla har olika bagage med sig så tänk en gång extra. Om det är något jag VERKLIGEN lärt mig så är det att ingen människa har samma uppväxt eller bagage med sig i livet.

Alltid ha ketchup i kylskåpet.

Vuxna beter sig inte bättre än yngre i alla situationer.

Får mer saker gjort på kvällarna/nätterna än vad jag får på morgonen.

Anteckningar och dagböcker kommer till användning, sluta inte skriv ner saker. Det finns så många gånger jag önskar att jag hade noterat vissa saker men istället har jag varit självgod och trott att mitt huvud ska minnas allt. Därför skriv alltid ner viktiga saker eller alla magiska minnen som du verkligen inte vill glömma.

Man ska inte alltid tänka med hjärtat.

Hudvård är oerhört viktigt, tvål och vatten är en mardröm.

Att vara för snäll är en dålig egenskap. Har inga problem att vara snäll men ibland är jag bara för snäll och lägger alla andra före mig själv. Ibland får man inget tillbaka och det gör mig trött. Nackdelen med att vara för snäll är när man faktiskt säger nej och ingen kan ta det seriöst för att man alltid är snäll annars.

Livet är full av motgångar, både bra och dåliga.

Man kan aldrig ta för många bilder. Behöver inte säga något mer.

Ny bäddad säng och ny rakade ben är det bästa som finns.

Tandställning är inte fult. Tandställning var något jag tyckte var fult men när jag själv skaffade tandställning så ändrade jag min åsikt. Jag älskade att ha tandställning!

Kameraljud är något jag skulle kunna lyssna på dygnet runt. Om det är ett ljud jag älskar mer än något annat så är det ljudet ifrån en kamera, helst ifrån en äldre kamera men det räcker med en digitalkamera också. Det perfekta ljudet skulle vara ifrån en Hasselblad, det är så skönt för själen att bara få höra ljudet.

Äventyr och resor värderar jag starkt. Gärna med sällskap, besöka platser, resa och uppleva är magiskt!

Ge aldrig upp, vill du så kan du punkt slut.

Att aldrig mer köpa nagellack för det fastnar inte på mina naglar ändå.

Ögonskugga är något jag aldrig kommer kunna applicera på varken mig eller någon annan. Under mina yngre år så förstår jag varför jag inte kunde göra det eftersom man använde en borste som knappt fick plats i handen. Men det går inte nu heller trots nya produkter. Inget fastnar och det ser bara ut som en klump färg.

Follow me on: Pinterest | Nouw | Instagram

kärlek beatrice

Follow me on : Nouw - Instagram

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Älskar detta inlägget. Har alltid försökt eftersträva att alla ska tycka om mig men lärt mig att det inte går, så det är bara att lägga ner!! Och för snäll, Gud vad jag känner igen det!! ❤️
nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,
Ja men precis, det är ingen idé!! ❤️
nouw.com/beattriicee
dks
dks,
Jätte interessant å lese <3
nouw.com/dks
beattriicee
beattriicee,